Tjedni horoskop / 27.09. – 03.10.2010.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Osim što ćete i dalje biti zainteresirani za erotiku i seks više nego inače, sve ćete više morati voditi računa o zahtjevima svog partnera (partnerice) koji će sve više biti u središtu pozornosti vaše veze. Nećete moći izbjeći da mu (joj) izlazite u susret bez obzira što će vaše želje ponekad biti i drukčije. Jednostavno, trebat ćete popustiti, a ukoliko tako ne postupite, odnose bi mogli dovesti u fazu zategnutosti. Tada ćete opet Casanova potezima razrješavati takvo napeto ozračje i odvesti voljenu osobu u spavaću sobu. I onda sve ispočetka.

Posao
Radit ćete na tri fronte: prvo su sitniji svakodnevni poslovi koji će se razvijati i dalje, drugo su kreativna bavljenja i isplivavanja vrlo originalnih i maštovitih ideja koje će dolaziti od vas, a treće i možda najdominantnije bit će suradnja s poslovnim partnerima, PR djelatnosti ili novoponuđeni ugovori. Ovo treće zadavat će vam i najviše glavobolje, jer će svaka mogućnost ili ponuda u sebi sadržavati i nešto što će kod vas buditi osjećaj frustracije. Neće baš sve biti po vašem i djelomično ćete se morati prilagođavati. No općenito uzevši, funkcionirat ćete vrlo dobro većinu ovog tjedna.

Zdravlje
Blaži pad imuniteta nemojte rješavati radikalnim vježbama ili forsirajućim bildanjima. Radije odmorite i popijte neki jednostavan čaj.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Vjerojatno će nastupiti stagnacija u vašem ljubavnom životu, a kod nekih će se pojavljivati i sve više napetosti. Važno je da odolite iskušenju rasprava i svađa, jer vas one opet neće odvesti nikamo. Vrijeme je za distancu, toleranciju, strpljenje i treniranje samokontrole. Drugo vam ne preostaje. Dakako da sve ovo vrijedi i za zauzete i za samce.

Posao
Vrijeme je da se pokorite zahtjevima drugih i da ne pružate otpor pod svaku cijenu jer tako nećete polučiti očekivane rezultate. Ne uzimajte kritike previše k srcu i fokusirajte se na svoj dio posla. Uslužne djelatnosti bit će dominantna tema, a tu će biti potrebno raditi trezveno i hladne glave. Neki moćnici ili vaši nadređeni bit će u raspoloženju da prekinu ili otkažu neke poslove koje ste možda očekivali. Ne posustajte, nego radite ono što sada možete. Prihvatite svaki posao koji vam se ponudi izuzev onog koji ide ispod vašeg osjećaja morala.

Zdravlje
Bit ćete iscrpljeniji više nego inače, ali i svjesni da vam je porasla potreba za urednim životom. Tako ćete balansirati cijeli tjedan.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Male sitne svakodnevne stvari sve će više dobivati na značaju u vašem privatnom životu i vezi. Odjednom shvaćate koliko je lijepo biti zajedno u najobičnijim situacijama i više vam ne treba ništa senzacionalno ni specijalno. Bit ćete skromni i sretni. Samci će na jednostavnim mjestima nailaziti i primjećivati osobe suprotnog spola koje do nedavno nisu uopće vidjeli, odnosno zapazili.

Posao
Bit će sve više i sve boljih poslovnih mogućnosti za vas. S jedne strane, svi uobičajeni radni zadaci donosit će vam osim napora i određeno zadovoljstvo, pa ćete na poslu ponekad i blistati. S druge strane, dobivat ćete sve više prilika da pokažete svoju zabavljačku, šarmantnu ili općenito ležerniju crtu, pa će i sam karakter posla postajati sve zanimljiviji. Jedino je potreban oprez u pitanjima legaliteta poslovanja. Pazite da zbog ovako lijepih prilika na pokleknete naivnosti i ne uletite u neku nepromišljenu poslovnu kombinaciju.

Zdravlje
Zdravlje će vas služiti odlično cijeli ovaj tjedan.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Planete su vam i dalje vrlo sklone kad se radi o ljubavnom životu, pa se dobar trend na tom području nastavlja. Ukoliko ste započeli zbližavanje s jednom osobom, ono će se i dalje razvijati vrlo skladno i lijepo po vas. Zato se ne odajte malim prolaznim brigama i imajte povjerenja u budućnost. Ona vam i dalje donosi vrlo lijepe stvari u osobnim odnosima. Vezani će jednostavno uživati.

Posao
Većina planeta vrtjet će se po svim vašim drugim kućama osim onih poslovnih, pa se može reći da će vam posao vjerojatno biti u drugom planu. Ukoliko imate malu privatnu firmu ili radite od kuće, imat ćete dosta zahtjevnih zadataka koji će od vas tražiti povećanu odgovornost. Svi ostali Rakovi i Račice bit će usredotočeni na neke druge teme, a na poslu će funkcionirati možda s malo više zabrinutosti, ali uglavnom uredno. Utoliko će vam ovo biti manje važan poslovni tjedan jer će se važne (i to lijepe) stvari događati u drugim sferama.

Zdravlje
Osim prolaznih neraspoloženja koja svakako neće uzeti maha, vi ćete većinu tjedna biti sasvim dobro.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Situacija je jasna kao dan – ne ide vam od ruke ništa kad se o ljubavi radi. Neki će čak posumnjati da se sve urotilo protiv njih. Sada zaista možete vježbati kako održati svoju stabilnost, samokontrolu, vjeru u bolje sutra. Mnogi će se povući u sebe i raditi unutrašnje inventure. U ove ne tako povoljne dane za ljubav to je i jedno od najboljih aktivnosti. Barem ćete definirati što točno želite dok ne dođu bolji dani.

Posao
Kod vas će kontakti u poslu dobivati na značaju, a mogli biste komunicirati i s nekom vrlo uglednom ili utjecajnom osobom. No pazite – također postoji velika vjerojatnost da se neki tako uspostavljeni kontakti i naglo prekinu. Zato birajte riječi i nastojte kontrolirati povremene neprimjerene impulse kod sebe. Vodite računa da vaše ponašanje bude što profesionalnije i ljubazno, ali to ne znači da se trebate pretvarati. Imajte na pameti svoje ciljeve i idite prema njima dostojno, ali zrelo. Ljudi oko vas u tome će vam pomagati.

Zdravlje
Malo više stresa i emocionalnih trošenja bit će i ovih dana. Olabavite kad vidite da ste prenapregnuti. Spavajte.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Lijepe riječi i skladno ponašanje prema osobama suprotnog spola i dalje će obilježavati vaš stil udvaranja ili vođenja konverzacije s osobom do koje vam je stalo. Oni koji već jesu u vezama možda će poći na prelijep izlet ili kraće putovanje na kom bi emocije mogle proraditi tako da sve postane i ostane doživljaj za pamćenje.

Posao
Sve ćete više razmišljati o svom sustavu vrijednosti i ozbiljno razmatrati kriterije koje ste si postavili. To će biti i glavno obilježje tjedna. Bit ćete skloni napraviti značajniju inventuru po tom pitanju. Kod nekih će se dogoditi to da pokrenu preispitivanje svojih financijskih kriterija i osmisle nov način zarade koji će biti dugotrajniji. Svaki vaš pokušaj da uvjerite druge ili da im prenesete svoje ideje, bit će obojan emocijama. Nekima će to možda ići na živce i očekivat će od vas da se malo više racionalizirate. No objektivno gledajući, trebali biste postići zacrtane ciljeve čak i nakon velikih ili poetskih riječi.

Zdravlje
Mogući su nagli kratki spojevi povezani s vašim živcima. To su one ljutnje ili živciranja koja dođu naglo, traju kratko, ali žestoko, a onda jednako tako i prođu. U tim trenutcima se nastojte kontrolirati.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Bit ćete sve sigurniji u sebe, ali i sve zahtjevniji, kako prema sebi, tako i prema voljenoj osobi. U tom smislu neki će okrenuti ploču i više neće tolerirati drugoj strani ono što dosada jesu. No generalno uzevši, i dalje ste u dobroj fazi kad se o ljubavi radi. Zato ćete moći i ostvariti većinu onog što priželjkujete.

Posao
Uozbiljenje, trezvenost, promišljanje i pažljivo planiranje – sve ćete to imati priliku pokazati ovih dana na svom poslu. Bit ćete skloni dugotrajnijim rješenjima i u tom pravcu ćete i djelovati. Suradnici će vas odlično podržavati i slijediti, pa je na pomolu još jedan uspješan tjedan. Ipak, neka vaša istraživanja (koja su bila provođena sa strane, gotovo tajno) mogla bi ovih dana naprasno stati ili biti prekinuta. Informacije koje ste dobili, dobili ste i sada novih više neće biti na tu temu. Također ćete uvidjeti da se financijske stvari razvijaju od dobrog prema boljem. Član vaše obitelji mogao bi se prema vama ponijeti destruktivno, ali vi ćete to stoički otrpjeti.

Zdravlje
Većinu ovih dana osjećat ćete se sasvim dobro.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Možete se razmahati, pa i raspaliti do mile volje jer su planete na vašoj strani. Za mnoge Škorpione i Škorpionke počela je prava ljubavna žetva, a oni su se razigrali ispitujući svoje krajnje granice. Tako će biti i dalje. Na vama je da izaberete koga želite, da ga osvojite, (a to će vam ići bolje od svih) i da uživate. Mnogi vas više neće moći zaboraviti.

Posao
Planete vas općenito uzevši zaista podržavaju, ali se njihovo kretanje događa uglavnom u vašim privatnim poljima, tako da će vam posao biti u drugom planu. No sve što trebate obaviti, obavit ćete besprijekorno, ali vam neće biti posebno važno. Dobro je da znate da ovih dana možete računati i na svoj šarm, a i energije ćete imati na kvadrat. Ukoliko postoje dugoročniji poslovi i ciljevi koji se tek trebaju ostvariti, sada je dobro vrijeme za njihovu pripremu jer ste neopterećeni i imate snage da sve dobro sagledate, a onda i isplanirate.

Zdravlje
Osjećat ćete se vrlo dobro cijeli ovaj tjedan. Snovi bi mogli biti upečatljivi, a za neke i duboki ili ozbiljni.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
To da vi radite nešto skrivajući to od drugih, zaista je rijetkost jer slovite kao otvorena osoba. No ovaj put biste svoju ljubav najradije sakrili. Neki zbog ljubomore, neki zbog toga jer im opća pravila ponašanja i morala tako nalažu, a neki iz čiste zabave. U svakom slučaju ponašat ćete se malo čudno i voditi osobu do koje vam je stalo na jednako čudna mjesta. Tako će kod nekih veza postati još bogatija, a kod nekih bizarnija. Ovisno o tome koliko imaju široke horizonte.

Posao
Vjerojatno ćete razmatrati varijante protekcija ili veza po kojim biste u poslu mogli napredovati ili (za one koji ga još traže) dobiti posao. Moguće je da će vam se ponuditi vrlo ozbiljna pomoć da vas netko pogura, ali također postoji vjerojatnost da ćete vi to sve stornirati zahvaljujući svom sustavu vrijednosti koji želi nešto drugo. Ne tražite dlaku u jajetu i bilo bi najpametnije da se pokušate prilagoditi jer vaš idealizam ovaj put teško da će zaživjeti onako kako biste vi željeli. Vremena su takva kakva jesu i potrebno je da se ponašate kao zrela osoba, a ukoliko se razvijete kroz ovaj posao, moguće je da ćete kasnije imati priliku i ostvariti svoje ideale.

Zdravlje
Bit ćete uglavnom dobro većinu ovog tjedna.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
I dalje ćete imati dobar vjetar u leđa kad se radi o privatnim odnosima. Možete računati na bezrezervnu podršku voljene osobe, na njeno povjerenje i konstruktivan stav prema vama. Mnogi će u svom partneru (partnerici) ovih dana prepoznati i srodnu dušu po pitanju ideja, pristupa životu ili sličnog, što ne mora nužno biti samo vezano uz emocionalno. No i ona osjećajna karika između vas funkcionirat će odlično. Oni koji su još sami imat će otvorena vrata za ulazak u mnoga društva, a onda i za zbližavanja.

Posao
Ovih dana mogli biste dobiti priliku da utvrdite svoj položaj i ostvarite nešto važno za vašu karijeru. No sve to pod uvjetom da ne padnete u iskušenje naglih odluka ili radikalnih ponašanja kojim biste mogli sve to prekinuti. Zato se fokusirajte na blažu (čitaj suptilniju) varijantu ponašanja i razmatranja – ne kritizirajte odmah ono što vam nije po volji, nego promišljeno i pažljivo sagledajte stvari (ili ponudu) u cjelini. Ne naglite, jer biste kasnije mogli zažaliti! Znači promislite, prespavajte, pa tek onda reagirajte. Kontakti vam također donose dobrobit, a ugledni ljudi vas simpatiziraju. Jednostavno im se sviđate.

Zdravlje
Vi ste u dobroj fazi unatoč pokojem tmurnijem trenutku. No brzo ćete ga odagnati svojom konstruktivnom snagom.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Sve ćete više biti skloni platonskim vezama ili ćete samo razmišljati o ljubavnim mogućnostima. I to će biti dobro, jer kad biste se realno, odnosno konkretno upustili u isto, ne bi bilo dobro. Zato maštajte, planirajte, sanjajte, razmišljajte o ljubavi. I čekajte bolje dane. Ako već jeste u vezi, postupite slično.

Posao
Ovaj tjedan mogli biste potrošiti više nego što ste planirali i to iz čistog kaprica ili hira. Istina je da biste mogli i zaraditi više nego što ste očekivali (ili to već jeste), ali to ne znači da se sad trebate odati rastrošnosti. To se odnosi kako na privatno, tako i na poslovno trošenje. Znači ako planirate ili kalkulirate troškove poslovanja, sjetite se da bi ipak bilo pametnije malo prištedjeti i odolite iskušenju da se razbacujete. Ovo je također tjedan dobrih ideja, a svi koji uče bit će na dobitku koji se možda neće odmah pokazati, ali dugoročno hoće. Neki će zbog posla potegnuti i preko granice.

Zdravlje
Dobro ste uz malo više umaranja. Zato se odmarajte i zanemarite poneku destrukciju koja će vam dolaziti iz vaše podsvijesti, a najvjerojatnije noću.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Malo nesmotrenosti s vaše strane oslabit će komunikaciju s drugom stranom ili je čak i kratkoročno prekinuti. No emocije će i dalje raditi konstruktivno, pa ćete zahvaljujući njima obnoviti kontakt. Ipak, bilo bi dobro da pazite kako se ponašate kako biste izbjegli prije opisani događaj. Inače u ljubavnom životu stojite i više nego dobro. Zato uživajte i dalje. Oni koji su još sami neka se otvore, ali neka kontroliraju svoje ponašanje. Svaka ekscentričnost može ugroziti komunikacije.

Posao
Jedan sitniji (ne tako važan ili ne zahtjevan) posao mogao bi se ovih dana naglo i neočekivano prekinuti. No kako se većina planeta vrti po nekim vašim drugim kućama koje nisu vezane direktno uz posao, to vam ovaj događaj možda i neće biti tako važan. Radit ćete sustavno i onoliko koliko treba. Imat ćete dovoljno snage da obavite sve postavljene zadatke. Teme koje će možda biti pokrenute, no više zasad kroz razmišljanja, bit će povezane s kreditiranjem poslova ili vašim osobnim statusom i zadovoljstvom na radnom mjestu.

Zdravlje
Još postoji nervoza koja će sada više djelovati akutno, no jače. Bit će trenutaka kad ćete možda misliti da ćete puknuti, no tjelesno stanje bit će vam i više nego dobro.

Horoskop.hr

Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)

Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini