Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 27.12. – 02.01.

Što vas čeka ulaskom u novu godinu?

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Potreba za zbližavanjem bit će jaka, ali jednako jako bit će i vaše nestrpljenje. Pokušajte se staviti u položaj druge strane kako bi znali reagirati na pravi način. Tako ćete biti zadovoljniji i uspješniji.

Posao
Pritisak kojem ste izloženi pojačat će se. Morat ćete raditi predano, profesionalno i s dosta provjera od strane nadređenih. Za vaše prelijepe ideje neće biti mnogo vremena jer će sve drugo biti važnije od njih. Prilagodite se.

Zdravlje
Očekuje vas još jedan naporan tjedan. Osigurajte si dovoljno sna.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Činit će vam se da vas ljubav mimoilazi. Taman kad se budete ponadali, ona će vam izmaći iz ruku. Ne preostaje vam drugo nego da njegujete korektne odnose i da trenirate svoje strpljenje i toleranciju.

Posao
Dobar razvoj poslova i otvaranje novih mogućnosti suradnje, a posebno sa stranim poslovnim partnerima, motivirat će vas da radite više, savjesnije i učinkovitije. Neki bi mogli biti i pohvaljeni. Nastavite tako.

Zdravlje
Kondicija vam je na zavidnoj razini, ali emotivno ste prazni. Potražite duhovito štivo.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Pokazat ćete svoj smisao za male stvari. Lijepo servirana večera, jednostavna šetnja, sitne ljubaznosti – sve će to usrećiti kako vas, tako i vašu najdražu osobu. Oni koji su još sami neka obrate pažnju na ljude s kojom rade. Tu bi moglo zaiskriti.

Posao
Konkretizirate promjene o kojima ste tek razmišljali. Moguć je verbalni nesporazum koji ćete brzo izgladiti. Spremni ste na borbe i izazovne poteze u poslu. Više nikom ne popuštate.

Zdravlje
Vjerojatna je planirana intervencija u bolničkoj ustanovi. Dobro ste.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Vanjske okolnosti davat će vam mnogo razloga za zadovoljstvo, ali ćete u duši trpjeti zbog stalne grubosti ili kritika od strane partnera. Oslonit ćete se na ljude oko sebe koji će vas rado pozivati u svoje društvo.

Posao
Najbolje će proći oni koji idu na odmor. Ako već morate raditi, računajte da su ovo dani kad trebate slušati druge i otrpjeti njihovo vodstvo, koliko god se s tim ne slagali. Možete razvijati vlastiti karakter kroz samokontrolu.

Zdravlje
Veliki izazovi zahtijevaju i velike napore. Nađite svoju oazu tišine.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Već ste isprobali sve kako bi probudili strasti, ali ne ide. Idealno je vrijeme za ljubavne inventure kroz koje možete analizirati prošlost i planirati budućnost. Više od toga ne očekujte. Veza vam je korektna.

Posao
Taman kad pomislite da ćete predahnuti, eto novi zadatak za vas. Poslova je i dalje previše, a vi radite sto na sat. Od vas očekuju da svako malo budete na usluzi, a vi bi tulumarili. Zaboravite takve želje i radite dok posla ima.

Zdravlje
Škripanje u zglobovima riješit ćete rekreacijom.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
U vama će se probuditi nadahnuće za profinjeno izražavanje. Mnogi će otvoriti dušu i iskreno reći kako se zapravo osjećaju. Ako je s druge strane dobar slušatelj, doći će do još većeg zbližavanja.

Posao
Ne samo da ćete raditi odlično, nego ćete naći snage i vremena da svoje suradnike i zabavite. Ova kreativna crta koju ćete pokazati, mnogima će se svidjeti, pa bi vam mogli ponuditi nove zanimljive zadatke. Oni koji rade s mladima bit će posebno uspješni.

Zdravlje
U odličnoj ste formi. Podržite je sportom.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Potpuno ćete se posvetiti obitelji, a ako je nemate, obitelj iz koje potičete bit će vrlo zahtjevna prema vama. Tako će neki zapostaviti voljenu osobu. Kad primijetite tugu na njenom licu, odmah se ispričajte. Može i uz mali dar.

Posao
Mnoge Vage bit će na zasluženom odmoru. One koje još rade, bavit će se analizama i inventurama. Ovaj posao poticat će ih da u miru i tišini malo bolje razmislite o svojim budućim poslovnim potezima.

Zdravlje
Bit će stresa iz privatnog kruga. Povremeno se izolirajte u samoći.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Sve što budete činili u privatnim odnosima, činit ćete na svoju ruku. Ova dominacija potiče iz vašeg velikog samopouzdanja, ali ako je i druga strana slična, moglo bi doći do nadmudrivanja. Sve ćete riješiti seksom.

Posao
Mailovi, faxovi i telefoni neće utihnuti ni ovaj tjedan. Poželjet ćete malo mira, ali ništa od toga. Čak ćete morati rješavati i manju zbrku u korespondenciji, a koja će se dogoditi zbog više sile. Ne živcirajte se, jer vam inače dobro ide.

Zdravlje
Bit ćete bez briga, puni energije i snage.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Učinit će vam se da vaša najdraža osoba ne postupa ispravno. U drugom dijelu tjedna vi ćete preći preko svega i oprostiti. Vaša veza nastavit će se na obostranu radost. Samci su uspješniji nakon sredine tjedna.

Posao
Bit će vas baš briga što tko misli, a zanimat će vas jedino novac. No poslovni potezi koji nisu u skladu sa zakonom neće vam donijeti očekivanu dobit. Zato ih u startu eliminirajte. Budite legalist.

Zdravlje
Bogata trpeza bit će vaše najveće iskušenje. Izvažite se i tako motivirajte za samokontrolu.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Izvrsno ćete usklađivati društvo voljene osobe sa svojim prijateljima. Izlazit ćete zajedno i dobro se provoditi. Sve što poželite ići će vam od ruke. Pokazat ćete io svoj smisao za organizaciju evenata. Sretni ste.

Posao
Ako vas netko do sada nije uvažavao, sad će to morati. To će vam podići samopouzdanje i motivirati vas da radite još bolje. Mnogi će biti u žarištu interesa i sve će oči biti uprte u njih. Pokažite što sve znate.ja doći vaše osobine, pokrenut će se. Držite se da ne pretjerate i da ne pregorite.

Zdravlje
Pucate od energije, ali pazite da vas prevelike aktivnosti ne smlave.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Svjesni ste da vam ne ide najbolje, ali ste tolerantni i inspirirani blagdanskim utjecajima vi se šalite čak i na svoj račun. Tu je vaša veličina koju primjećuju mnogi oko vas, pa opet privlačite ljude. Na svoj način uživate.

Posao
Umjetnici će na vrlo aktivan način pokazati svoj talent, dok će ostale njihovi kolege u firmama moliti da doprinesu ugođaju. Ukrašavate ambijent ili osmišljavate zabavne sadržaje. To će vas ispuniti. Neki će još uvijek istraživati.

Zdravlje
Bogati snovi bit će vam putokaz za stvarni život.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Premda će vam početkom tjedna nedostajati samopouzdanja i stabilnosti u odnosu, vrlo brzo shvatit ćete da je vaša veza kvalitetna i da tu ne treba ništa posebno mijenjati. I bit ćete u pravu. Samci će u udvaranjima bolje proći u drugom dijelu tjedna.

Posao
Od vas bi mogla biti zatražena pomoć od strane kolege ili prijatelja. Važno je da ne budete puni sebe kad vam ide, nego da to podijelite s drugima. Učinite dobro djelo ukoliko ste sigurni da se ne radi o iskorištavanju.

Zdravlje
Manja nestabilnost u raspoloženjima.

Horoskop.hr

Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)

Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Albert Einstein je čak tvrdio kako je intuicija od svega – najvrjednija.

Zdravstveni karton

Zanimljivo je da vitamina D u organizmu ne može biti viška jer naše tijelo regulira njegovu količinu.

Zanimljivosti

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. 

Duh i tijelo

Motivirali vas posao koji radite da svako jutro ustanete iz kreveta bez grča u želucu ili pomisli da i prije početka radnog vremena čekate...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.