Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 3. – 9.9. 2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Djevica, Rak i Škorpion.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Do vikenda još ćete malo pretrpjeti, a od vikenda počinju znatno bolji ljubavni dani. Zato ako ste u vezi, budite taktični i strpljivi, jer bi bilo šteta da neprimjerenim reagiranjem zaradite loše bodove kad ionako slijedi poboljšanje.

Karijera
Pripreme za nove i zahtjevnije radne zadaće ovih će se dana kompletirati još nekim detaljima. Bit ćete zadovoljni zbog toga jer sad imate jasnu sliku kamo to sve vodi. Vaši izgledi su dobri, samo nastavite raditi dalje.

Zdravlje & Savjet
Svojim trudom poboljšat ćete kondiciju.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Prilika za skladan privatni život bit će sve manje i manje. Istovremeno će iskušenja za svađe i neslaganja biti sve više. Na vama je da budete mudri i prepoznate zamke kako bi sačuvali ono lijepo što imate. To je moguće uz samokontrolu.

Karijera
Na radnom mjestu ćete kombinirati zabavu i ozbiljnost. Neki će biti i vrlo kreativni, ali svi će svoje ideje provoditi uz borbe i trud. Ponekad će vam zaista biti dosta jer će vas sustizati umor, ali duhom ćete biti jači nego tijelom.

Zdravlje & Savjet
Budite fokusirani na ono što je pozitivno.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Iz faze prolazne ljubavne letargije vi ćete u drugom dijelu tjedna ući u onu zanimljiviju. Kontakti i komunikacije opet će ojačati, a vi ćete time odmah postati sretniji. Vezani na daljinu naći će se, a samci će stalno izlaziti među ljude.

Karijera
Nećete se previše brinuti za posao. Mnogo toga teći će rutinski, a vi ćete samo odrađivati ono što morate. Nekima će okolnosti ići na ruku i imat će prilika za ljenčarenje. Bez velikih zahtjeva pregrmjet ćete cijeli radni tjedan.

Zdravlje & Savjet
Privedite kraju sve svoje zaostatke.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Venera je do vikenda još u vašem znaku, pa se potrudite izlaziti, a pogotovo ako ste još sami. Bit ćete zadovoljni i primijećeni. Od vikenda počinja nešto tiše ljubavno razdoblje u kom ćete moći učvrstiti ono što ste do sada postigli.

Karijera
Ovih dana sve će se više intenzivirati poslovna komunikacija. Mnogi će obnoviti veze s poslovnim partnerima iz drugih gradova, a neki će potegnuti i na put. Znat ćete se dobro izražavati, pa je vrijeme dobro i za prezentacije.

Zdravlje & Savjet
Krećite se, plivajte, plešite.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Još ćete malo dramiti što nema senzacija u vašem ljubavnom životu koji je objektivno gledajući, sasvim solidan. Od vikenda Venera ulazi u vaš znak i vi napokon dobivate potvrdu da ste željeni, voljeni, maženi. Bit će vam lijepo.

Karijera
Vaš rad ovih će se dana bazirati na financijskim temama. Stvarat ćete temelje za nove pothvate, osmišljavati ulaganja i kupoprodaje ili slično. Neki će mešetariti s nekretninama kako bi zaradili više.

Zdravlje & Savjet
U svemu što radite nedostajat će vam snage. Zato je odmaranje imperativ.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Nakon što ste koliko toliko postigli opuštenost u svojoj vezi, počet ćete istraživati ono skriveno. Neki će se pozabaviti analizom partnerova karaktera, i to do duboko u detalje. Takav pristup mogao bi drugu stranu uplašiti. Pazite dokle idete.

Karijera
Kako tjedan bude odmicao, vi ćete sve više postajati svjesni sebe i svojih poslovnih sposobnosti. Neki će se nametnuti sami od sebe, dok će drugi ostvariti zavidne prezentacije. Samostalne profesije doživljavaju procvat.

Zdravlje & Savjet
Budite realni u svemu.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Izdržite još radni dio ovog tjedna jer od vikenda počinje znatno bolje ljubavno razdoblje. Idite korak po korak i živite s voljenom osobom dan po dan. Vrijedi truda jer od petka ćete opet primijetiti da vas gleda kao nekad, kao i to da ste sretniji.

Karijera
Povlačenje u sjenu bit će vaša potreba kako bi se sabrali i sagledali što ste sve do sada postigli. A to nije malo. Tjedan ćete provesti zbrajajući rezultate i čitajući između redova. Sve će vam više značiti ono neopipljivo.

Zdravlje & Savjet
Terapije daju rezultate.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Uživat ćete u svakom trenutku. Mnogi su sretni, a neki i zaljubljeni. Tako će proteći većina tjedna. Od vikenda Venera ulazi u nepovoljan položaj prema vašem znaku, pa će doći do malih distanci ili slabijih ljubavnih prilika.

Karijera
Nekima će ovih dana konačno biti priznate njihove zasluge, Ipak, nećete dugo slaviti, jer posla ima i previše. Brzo ćete se spustiti na zemlju i odrediti nove zadaće. Funkcionirat ćete poput časnika u vojsci. S vama nema šale.

Zdravlje & Savjet
Nađite vremena i za opuštanje. Treba vam.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Iz faze zavodljivosti vi ćete u drugom dijelu tjedna prijeći u nešto filozofskiju fazu kad će vam sve više značiti razumijevanje između vas i druge strane. Mnogi će tako obogatiti svoju vezu, a oni koji su još sami neka putuju. Tamo ih čeka ljubav.

Karijera
Moguće je da će vam biti ponuđen posao ili zadatak koji ste odavna željeli, te da biste kroz njega napredovali. Ipak, kad saberete sve što ide uz to, imat ćete i primjedbi. Ne tražite dlaku u jajetu jer svaku priliku treba iskoristiti.

Zdravlje & Savjet
Nema savršenog, osim u teoriji.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Male muke i čežnje na koje ste već navikli otići će u nepovrat od ovog vikenda. Zato budite strpljivi i pričekajte bar do petka. Ne raspravljajte, ne reagirajte, budite jednostavno mirni. Nagrada će biti bolje ljubavne prilike.

Karijera
Postaje sve jasnije koliko možete napraviti svojim znanjem. Upravo na njega ćete se oslanjati sve više i postizati lijepe rezultate u poslu. Oni koji uče lako će položiti ispite. Ozračje na radnom mjestu također će biti ugodno po vas.

Zdravlje & Savjet
Budite ono što jeste i primijetit će vas tko treba.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Pred vama su novi izazovi. Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da se vi morate prilagođavati drugoj strani, a ne obratno. O vašoj zrelosti ovisi koliko ćete u tome uspjeti. Ako ne želite biti sami, potrudite se.

Karijera
Umor će vas ometati da provedete u djelo reforme koje su na početku. Morat ćete se bolje organizirati. Ako u tom uspijete, na sve ćete stizati. Zaposleni u „opasnim“ profesijama (policija, kirurgija, mine i sl.) imaju više posla.

Zdravlje & Savjet
Ne idite preko svojih granica. Odmorite kad treba.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Osim malih verbalnih nesporazuma vaš će ljubavni život većinu ovog tjedna i dalje biti skladan, a vi zadovoljni. Samo pokušajte prvo promisliti, a onda govoriti. Oni koji su još sami neka izlaze i zabavljaju se. Bit će im lijepo.

Karijera
Moguće je da pred vas stave ugovor koji nije sasvim legalan. Ako je potrebno, potražite savjet pravnog stručnjaka ili bar sve informacije iščačkajte preko Interneta. Uz profesionalan pristup, dogovorit ćete se.

Zdravlje & Savjet
Okrenite se više prema drugima. Niste jedini na svijetu.

Osobe rođene u ovom tjednu:

4.9. Beyonce Knowles, pjevačica
6.9. Igor Štimac, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije
9.9. Luka Modrić, nogometni reprezentativac

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Možemo li svojim djelovanjem promijeniti tijek naših života ili je sve unaprijed određeno, a na nama je samo prepustiti se i prihvatiti sve što...

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Ribe i Djevica.

Horoskop

Albert Einstein je čak tvrdio kako je intuicija od svega – najvrjednija.

Horoskop

Top 3 znaka ovaj tjedan su Škorpion, Rak i Ribe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.