Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 31.12. – 6.1.2013.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Vodenjak i Strijelac.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Zbrajat ćete rezultate svojih ljubavnih pustolovina sa svojim prijateljima. Bit će smijeha, radosti i veselja. Oni koji su u duljim vezama šalit će se na svoj račun potpuno neopterećeni velikim ljubavnim zahtjevima.

Karijera
Vaši nadređeni iz dana u dan pojačat će pritisak na vas. Trebat će stići obaviti sve u zadanim rokovima. Imat ćete pozitivnu energiju i dovoljno snage da uspijete. Jedino će vas mučiti što nećete uvijek voditi cijelu stvar. Prilagodite se.

Zdravlje & Savjet
Možete se osloniti na bliske ljude.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Povremeno će vam se činiti kao da vam stvari izmiču iz ruke, te da vaš utjecaj slabi. Ako se primirite i ne inzistirate da bude po vašem, provest ćete sasvim ugodan ljubavni tjedan bez obzira u kakvom ste statusu. Slijedite unutrašnji glas.

Karijera
Nedostatak energije u kombinaciji s grandioznim idejama rezultirat će ponekom frustracijom. Ipak, naći ćete načina kako pokrenuti posao. Najbolji orijentir neka vam bude vaše stručno znanje jer ćete pomoću njega lomiti sve prepreke.

Zdravlje & Savjet
Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Preudaljena Venera (od vas) učinit će da ojača osjećaj izdvojenosti i usamljenosti. Čak i ako ste u vezi, nedostajat će vam bliskosti i nježnosti. Ipak, imat ćete dovoljno snage da izdržite. Angažirajte se u organizaciji društvenog života.

Karijera
Na operativnoj razini funkcionirat ćete odlično. Aktualne teme bit će povezane s promjenama ili borbom za bolju poziciju. Naći ćete načina da dobijete ono što želite, ali vas neki od kolega neće podržavati. Bit će i zavidnih. Ne reagirajte.

Zdravlje & Savjet
Njegujte realan odnos prema sebi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Cijeli tjedan bit ćete okrenuti prema drugima, bilo da se od vas očekuje veći angažman, bilo da je priroda situacije takva da ne stignete misliti na sebe. Naći ćete dovoljno motivacije za uživanja u malim stvarima. Veze će biti stabilne.

Karijera
Vjerojatno ćete pregovarati oko novog ugovora ili novih načina surađivanja. Jedan dio bit će iznenađujuće pogrešno postavljen, pa će trebati korigirati detalje. Bit ćete zamoljeni da mladu osobu uvedete u posao gotovo na silu.

Zdravlje & Savjet
Pozovite se na pravila profesije.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Vaše samoljublje nema granica i upravo je ono prepreka sretnijem privatnom životu. Da biste nešto dobili, trebate nešto i dati. Ako niste spremni na to, izostat će željeno. Veze se razvijaju dobro pod uvjetom da usvojite prije spomenuto.

Karijera
Nepovoljan položaj Saturna i Marsa na vaš znak uzimat će vam snagu i radost življenja i rada. Ipak, posla će biti, ali vi ćete raditi s pola snage i s četvrtinom volje. Nađite motiva za djelovanje u svojim prije postavljenim ciljevima.

Zdravlje & Savjet
Čuvajte se od ozljeda, krećite se oprezno.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Zabava, provoda i izlazaka neće nedostajati, ali ne očekujte dublje zbližavanje s osobama suprotnog spola. Možete se jako dobro provesti, no to će biti sve. Ipak, novostečena poznanstva kasnije bi se mogla razviti u nešto više. Treba biti strpljiv.

Karijera
Bit će malo više angažmana u poslovanju s ljudima. Ostalo će teći uhodano, a vaš pristup poslu ovaj će tjedan biti ležerniji više nego inače. Znat ćete se zabaviti, osvježiti radne sate ponekom šalom i razvedriti svoje kolege.

Zdravlje & Savjet
Neki će se početi baviti sportom.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Ojačat će povezanost s voljenom osobom. Lakše ćete izražavati svoje osjećaje, pa ako ste još sami, ne bježite od udvaranja. Oni koji imaju obitelj ovaj će joj tjedan posvetiti svu svoju pažnju. Bit će opušteni i zadovoljni kod kuće.

Karijera
Neće vam se raditi. Radije ćete analizirati rezultate proteklog perioda. Čak i ako nešto treba obaviti, učinit ćete to operativno dobro, ali bez unutrašnjeg angažmana. Neki će staviti točku na „i“, te se pripremati za novo poslovno razdoblje.

Zdravlje & Savjet
Čovjek je čovjeku lijek.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Imat ćete priliku za bogatiji društveni život. Mnogi će se pokrenuti i sate provoditi među ljudima. Otuda će svako malo dolaziti prilike za nova poznanstva. Bit će to dobro za samce, no vezani će tako manje vremena provoditi s voljenom osobom.

Karijera
Oni koji rade od kuće ili u malim privatnim firmama ovih će dana znati spojiti ugodno s korisnim. Ostali će širiti krug suradnika i znatno povećati broj mailova, te općenito poslovnih kontakata. Bit će iskušenja da stvari činite na silu. Nemojte.

Zdravlje & Savjet
Kontrolirajte se.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Većina vas žarit će i paliti na svim mogućim domjencima, tulumima, priredbama ili sličnom. Bit ćete rado viđen gost kod mnogih. Udvarača neće nedostajati, nego naprotiv. Ako ste već u vezi, voljena osoba će vam zavidjeti na popularnosti.

Karijera
Na neobičan i neočekivan način mogli biste dobiti ili izgubiti jednu svotu novca. Nemojte se kockati, no ako se ne radi o kocki, prihvatite situaciju s humorom. Uglavnom, nastavit ćete raditi bez posljedica. Postavljajte si realnije ciljeve.

Zdravlje & Savjet
Nemojte se napiti.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Iako ćete često biti glavna zvijezda večeri, bit ćete skloni skrivati ono što osjećate. To bi ponekad moglo biti izvor malih ljubavnih nesporazuma. Neki će ipak pokazati ljubav, no uglavnom na platonski način. Trebat će ih moći „pročitati“.

Karijera
Svi vaši poslovni planovi kristalizirat će se jasnije nego što ste očekivali. Bit ćete zadovoljni i puni motivacije da ih ostvarite. Možete se razmahati i pokazati što znate i umijete. Drugi će vas hvaliti i slijediti bez zadrške.

Zdravlje & Savjet
Oprostite onima koji su širili govor mržnje.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Postat ćete poduzetniji na ljubavnom planu, ali i dalje otvoreni za svaku temu koja se tiče slobode ljudskih odnosa. To znači da se nećete lako vezati, ali ćete provoditi dosta vremena s osobama suprotnog spola. Jasno, uživat ćete.

Karijera
Jedni će dane provoditi lumpajući, drugi će raditi pomalo, potiho, iz sjene, treći će otploviti daleko u svoj svijet, odrađujući posao tek toliko da ga odrade. Bit će i onih koji će uzeti godišnji i otputovati u egzotične krajeve.

Zdravlje & Savjet
Ne pretjerujte u konzumacijama.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Većinu tjedna ponašat ćete se po onoj „Udri brigu na veselje“ i to će u potpunosti funkcionirati. Svjesni ste da zasad nema značajnijeg ljubavnog ispunjenja, ali da je oko vas gomila dobronamjernih prijatelja spremnih na dobru zabavu.

Karijera
Oni koji će dobiti rezultate svog rada bit će zadovoljni. Oni koji ih još čekaju, čekat će s optimizmom. Bit će i onih koji će biti potpuno ravnodušni na sve. Procjenjivat će se vaš doprinos, sli ne brinite. Bit će dobro.

Zdravlje & Savjet
Ne idite preko svojih granica i budite na zemlji.

Osobe rođene u ovom tjednu:

31.12. Val Kilmer, filmski glumac
5.1. Janica Kostelić, skijaška šampionka
6.1. Rowan Atkinson, komičar, Mr Bean

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zdravstveni karton

Zdrav imunološki sustav brani organizam od bolesti, ali kada on ne radi pravilno, napada zdrave stanice, tkivo i organe i razvija se autoimuna bolest.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Zanimljivosti

Povodom Dana planeta Zemlje, razgovaramo o tome što možemo učiniti kako bismo pomogli našem planetu da ozdravi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.