Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 4. – 10.10.2010.

Vagama je na pomolu još jedan uspješan tjedan, dok će Bikovi biti na meti kritika.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Vaš privatni život bit će zanimljiva mješavina strasti i kompromisa. Ponekad će sve to djelovati zbunjujuće na vas. Bolje ćete se snalaziti u seksu i milovanjima, a kad treba nešto dogovoriti ili popustiti, tu će vam stvari ići malo teže. Vještina diplomacije nešto je što biste ovih dana trebali vježbati više nego inače, a za to ćete imati i brojne prilike. Ne budite tvrdoglavi. Sjetite se one – Ako želite skupljati med, ne udarajte po košnici!

Posao
Sve će vas više zanimati alternativne ili umjetničke teme, dok će one službene kod vas izazivati frustraciju i to najviše zato jer ćete se opet trebati prilagođavati. A to se vama ne da i vi biste najradije po svom. Zato ćete bježati u svoj svijet novih i otkačenih ideja, a kad se suočite sa stvarnošću, doživljavat ćete nove i nove frustracije. Vrijeme je dobro za sazrijevanje i od vas se i očekuje da se ponašate kao zrela osoba. Drugo vam ne preostaje.

Zdravlje
Vrlo je izgledan pad imuniteta i snage, kao i iskušenja živciranja cijeli ovaj tjedan. Primirite se i odmarajte kad god možete.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Moguće je da ste otupili za ljubav ili sve teže podnosite kritike partnera (partnerice). Sigurno se pitate što ste skrivili i ne znate kako dalje. Bilo bi dobro da razvijate filozofsku dimenziju odnosa i da se nekako izdignete iznad svega. Tako ćete lakše pregrmiti ovo za vas stresno emotivno razdoblje kad ili vas ne uvažavaju, ili nemate s kim podijeliti svoje osjećaje. Dobro je što ćete imati posla, pa se i kroz njega možete odmaknuti od ljubavnih briga.

Posao
Rad će vas ispunjavati do krajnjih granica. Bit će mnogo posla. Možda je to i dobro jer druge teme bit će nekako nezadovoljavajuće po vas. Jedino na što trebate paziti, to je da vas vaši protivnici na iskritiziraju preko svake mjere. Znajte da će iskoristiti svaku priliku da vas s puno strasti ocrne. Zato trebate biti još profesionalniji i još kvalitetnije raditi. Tako ćete im začepiti usta, a promovirati sebe na najbolji način.

Zdravlje
Sve ćete više brinuti o zdravlju i posvetiti se urednijem životu. Tako ćete doskočiti umoru koji će vas pratiti cijeli tjedan. Dobro bi vam došlo i treniranje emocionalne distance pomoću neke metode relaksacije

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Tjedan ćete najvjerojatnije provesti plešući, zabavljajući se, obilazeći razna društvena okupljanja ili kulturne događaje. Duša će vam biti ispunjena i nahranjena kako emotivno, tako i estetikom, umjetnošću, plemenitim stvarima. Oni koji imaju djecu posvećivat će im pažnju više nego inače. Pred vama je lijep tjedan kad se radi o privatnom životu bilo da ste već u vezi, bilo da ste još sami.

Posao
Svi Blizanci i Blizančice koji rade s djecom,mladima, u zabavljačkoj ili kreativnoj industriji, kao i u sportu, bit će na dobitku. Nove i nove prilike otvarat će se pred njima, a neke će obećavati i dugoročniji razvoj stabilnih poslova. Pazite samo da se ne zanesete i u cijelom tom labirintu lijepih prilika i obećanja ne vidite sve ružičasto. Budite realist i optimist. Zasad je to najbolja opcija za vas. Bit ćete vrlo perspektivan kadar.

Zdravlje
Iz dobrog vi ćete ići u još bolje zdravstveno stanje. Osjećat ćete se odlično cijeli ovaj tjedan.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Na tulumima i zabavama proradit će strasti u najboljem smislu. Voljet ćete i bit ćete voljeni. Jedino što će vas mučiti bit će određeni problemi povezani s obitelji ili sa stanom. No kako će vam srce biti zadovoljno, tako ćete nadvladavati spomenuto. Oni koji su još sami neka izlaze bez obzira na prolazna neraspoloženja jer imaju velike šanse da neko njihovo poznanstvo pređe u nešto značajnije.

Posao
Privatnici će kalkulirati kako spasiti ili razviti jedan posao povezan s grubom domaćom stvarnošću. Neće im biti lako i bit će skloni uroniti u brige, ali će u isto vrijeme biti i vrlo konstruktivni i spremni da sve to raspletu i riješe. Na dobrom su putu iako će se trebati još malo pomučiti prije nego i ostvare rezultate. Svi drugi će jedva čekati da pobjegnu s posla kući gdje će se predavati ljubavi i svojoj najdržoj osobi ili rješavati domaće kućne brige.

Zdravlje
Malo više nervoze uvući će vam se pod kožu, ali ima još uvijek dosta dobrih aspekata koji vam obećavaju tjelesnu stabilnost i unutrašnji mir i zadovoljstvo.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
U vašim privatnim odnosima dominirat će intelektualna crta, dok će ona emotivna biti u drugom planu. Teško da ćete biti zadovoljni kad se radi o vašem srcu, ali zato ćete s lakoćom komunicirati i voditi duge razgovore s voljenom osobom o svemu i svačemu. I to će na neki način nahraniti vaš odnos. Više od toga ovih dana ne očekujte.

Posao
Zaključit ćete da je vrijeme za povezivanje s novim suradnicima i pokretanje svih postupaka oko legalizacije dokumentacije za razvoj posla. U svemu tome bit ćete vrlo revni, a ponekad čak i naporni (drugima). Istovremeno ćete razmišljati kako da povučete novac od potencijalnih ulagača, ali vam samima neće biti jasno kako da ga vratite. I tu je problem. Vaše financijske konstrukcije djelovat će isforsirano, ali će vam vještina komunikacije biti na zavidnoj razini. Pazite da ne dajete lažna obećanja.

Zdravlje
Osim malo više buke koju ćete i dalje prizvoditi zbog stresa, bit ćete sasvim dobro većinu ovih dana.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
I dalje ćete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Možete lako izraziti ono što osjećate i bit ćete vrlo uvjerljivi u svojim nastojanjima . Druga strana će vas slijediti i s velikim zanimanjem pratiti vaše analize, prijedloge i želje. Neki će poći i na kraće putovanje koje im je i dalje odlično aspektirano, dok će drugi sretati sve više ljudi u svom svakodnevnom krugu. To će biti poticajno za samce jer će imati priliku za sve više poznanstava.

Posao
Malo ćete se primiriti ili olabaviti i biti skloni opustiti se, pa čak i na radnom mjestu. Kako to inače nikako nije vaša tipična osobina i poznaju vas kao radoholičara, neki kolege mogli bi vas gledati zbunjeno. Objasnite da i vi imate faze kad vam se možda baš i ne radi i da ste i vi ljudsko biće, a ne stroj. Neki bi ovih dana tako blago opušteni mogli osmisliti nov način zarade ili promijeniti nešto u postojećem. Istovremeno postoji sklonost ka trošenju, pa pazite na izdatke koji vam nisu potrebni.

Zdravlje
Možda ćete pojesti koji zalogaj previše, ali sve ostalo bit će sasvim dobro.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Tokom ovog tjedna malo ćete se više zamisliti i pozabaviti sami sobom. Razmišljati ćete gdje ste, kako stojite u odnosu i kakve su vam želje i očekivanja. Sve će to uroditi i malo zrelijim pristupom, pa ćete postati nešto zahtjevniji kako prema sebi, tako i prema partneru (partnerici). Oni koji su još sami vjerojatno će igrati na sigurno. Prvo će provjeriti sve o drugoj osobi, pa će tek onda krenuti u osvajanje. Bit će promišljeni.

Posao
Bit ćete iznimno profesionalni i usredotočeni na ciljeve u poslu. Funkcionirat ćete bolje nego većina, možda i najbolje od svih. Oni koji su na upravljačkim pozicijama pokazat će sav svoj talent u tom smislu. Za većinu vaših suradnika postat ćete osoba kojoj se može vjerovati i koju treba slijediti. Sada imate povećan utjecaj na druge, a to ćete i pametno iskoristiti. Neki će okrenuti novu stranicu u poslu prema vlastitim željama.

Zdravlje
Većinu ovih dana osjećat ćete se sasvim dobro.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Ljubavne planete su definitivno na vašoj strani, pa će vam se i ovaj tjedan činiti da je moguće sve. Vrlo ste atraktivni i spremni na sve varijante ljubavnih osvajanja, a u svemu tome trebali biste biti i više nego uspješni. Veze će oživjeti, a u njima se ponovno probuditi uspavane strasti, dok će samci postati prave mete osoba suprotnog spola. Ili obratno.

Posao
Oni Škorpioni i Škorpionke koji rade u psihologiji, psihijatriji ili u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, instituti, laboratoriji ili slično) imat će pune ruke posla, a doći će i do nekih promjena, no u pozitivnom smislu. Vjerojatno se radi o reorganizaciji poslovanja i rada, pa tokom ovog tjedna završavate jednu fazu i počinjete s novom. Svi ostali bit će iznimno kreativni na radnom mjestu i imat će jaku potrebu pokazati svoju umjetničku crtu. Oni čija je to i profesija (umjetnost) doći će na svoje ili će barem imati zavidnu inspiraciju.

Zdravlje
Burni snovi otvarat će vam nova vrata percepcije i obogaćivati vaš unutrašnji svijet. Tjelesno ćete biti vrlo dobro.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Kad se radi o privatnom životu, nekako ćete lakše disati. Imat ćete prilično opušten stav prema voljenoj osobi i tolerirati sve različitosti između vas. To će uroditi još boljim odnosom, a kako će vam mašta raditi sto na sat i imat ćete natprosječnu inspiraciju za razvoj raznih ljubavnih varijanti, to ćete svojim idejama sve to obogatiti. Pred vama je zanimljiv ljubavni tjedan.

Posao
Ništa bitno niti stresno neće narušiti vaš ležeran odnos prema poslu. Na radno mjesto dolazit ćete s kašnjenjem od petnaestak minuta i generalizirat ćete sve što možete. Također ćete i relativizirati. Neki će vas držati blago neodgovornim, a vas će biti baš briga. Bit ćete skloni miješati uživanciju i posao, a u tome biste mogli biti i vrlo uspješni. Nekako će vam okolnosti ići na ruku jer će biti i onih koji će vam progledati kroz prste. Ipak, pazite da vam kasnije ne zamjere i odradite najbolje ono što morate. Barem onaj minimum koji je propisan radnom normom. Ako je imate.

Zdravlje
Ovih dana uslijedit će poboljšanje vašeg inače dobrog zdravstvenog stanja, pa ćete se osjećati jačim i spremnijim za nove izazove.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Kao i obično, vi ćete spretno i dobro organizirani balansirati između karijere i ljubavi. Iako će vam počesto na pameti biti ono prvo, nećete zanemariti svoju najdražu osobu. Imat ćete takta i znati pokazati što osjećate, a da stignete na sve. Tako ćete oboje biti zadovoljni, a vaš odnos kvalitetan. Oni koji su još sami neka potraže ljubav u krugu prijatelja.

Posao
U tjednu koji je pred vama postoji mogućnost da donesete neku vama važnu odluku povezanu s poslom i karijerom općenito. Radi se o tome da ćete završiti jednu fazu i početi novu. Za neke će to biti novi posao, za neke nova faza u njihovom razvoju, a za neke napredovanje na novi položaj. U svakom slučaju razmišljat ćete trezveno i važno je da ne srljate, nego da sve mirno sagledate u cjelini. Vaša odluka imat će posljedice ne samo po vas, nego i po vaše suradnike i ljude oko vas.

Zdravlje
Mogli bi se pojačati tupost i nervoza, a pojavit će se i prolazno nezadovoljstvo. No fizička razina bit će sasvim uredna. Potražite vedre sadržaje.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Svijet ideja i filozofije bit će vam privlačniji nego svijet emocija. Najviše zato jer ćete teže nalaziti emocionalni sklad, bilo da ste sami, bilo da ste u paru. Zato ćete se usredotočiti na razvoj raznih diskusija ili razmjenu ideja između vas i vaše najdraže osobe. I tako je zasad i najbolje. Ne inzistirajte na osjećajima jer su oni trenutno zapleteni ili neće biti mnogo prilika da se razviju.

Posao
Putovanje, profesionalno ili ono koje obećava, školovanje, učenje, razvoj, perspektive – sve će to biti vrlo aktualno ovih dana. Osjećat ćete da dobivate priliku da idete nekamo daleko, možda doslovno, a možda i u smislu znanja. U svakom slučaju, tjedan će biti vrlo, vrlo obećavajući, a na vama je jedino da kontrolirate svoj povremeni neprimjereni impuls, kao i da odolite iskušenju emocionalnih reakcija kad se radi o temi autoriteta. Ako vas nadređeni i naživciraju ili vas zaboli kako se prema vama odnose, zanemarite. Imate dobru perspektivu i sagledajte je. Možda odete nekamo daleko.

Zdravlje
Snagom duha i unutrašnjom bistrinom vi ćete lako doskočiti umoru i postati otporniji na stresove koji će se još uvijek povremeno javljati. No sad ćete se s njima nositi gotovo lako.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Venera i Mars u Škorpionu poticat će vas na konstruktivne poteze u ljubavi koji će svakako dati i rezultate. Mnoge Ribe tek će sad polako dolaziti na svoje i neka njihova očekivanja počet će se konačno ispunjavati. Još uvijek ćete povremeno sumnjati da li je to moguće i pomalo nesigurni pitat ćete se da li se to vama zaista događa. Kad se uvjerite da stvari dolaze na svoje mjesto, osjetit ćete olakšanje.

Posao
Neke Ribe dobit će dugo čekanu priliku da se razviju ili da rade posao koji bi njima osobno donio mnogo zadovoljstva. Ovih dana moguće su promjene povezane s tim, odnosno vjerojatnost da ćete odlučiti nešto po tom pitanju, povećana je. Planete podržavaju vaša očekivanja, pa se slobodno upustite u ono što želite. Dakako, prije toga sve dobro proučite i pripremite ono što je potrebno. Jupiter je i dalje u vašem znaku i donosit će vam niz neočekivano sretnih okolnosti na koje možda i niste računali.

Zdravlje
Konačno vas napušta nervoza i nalazite svoj unutrašnji mir. Bit ćete dobro cijeli ovaj tjedan.

Horoskop.hr

Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)

Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Bik i  Jarac.

Horoskop

Starije duše posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje koje se može dobiti samo kroz mnoga životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.