Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 4. – 10.6.2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Lav, Vaga i Vodenjak.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Mogli biste iznijeti neke svoje zamisli koje druga strana neće odmah ili neće najbolje prihvatiti. Zato prvo razmislite, a tek onda prezentirajte. Vaš privatni život bit će vrlo dobar uz nešto više strasti i želje za potvrdom. Samci će nagliti u udvaranjima.

Karijera
U prvom dijelu tjedna pričekajte da se razbistre mogućnosti suradnje sa strancima i ne žurite. Također budite oprezni na poslovnim putovanjima. Moguća je lakomislenost i indolencija. Drugi dio tjedna donosi stabilizaciju.

Zdravlje & Savjet
Svakako važite svoje riječi.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Ukoliko ste upravo odlučili otkriti karte osobi s posla, znajte da će to izazvati pravu buru emocija i turbulencija. Možda nećete pogoditi trenutak, no što je, tu je. Budite iskreni i s vremenom će se sve slegnuti.

Karijera
Isprva će vam se učiniti da ste u poslu koji radite prepušteni sami sebi i da vam nitko neće pomoći. Nakon stišavanja strasti, uvidjet ćete da nije tako, te ćete se bolje povezati s drugima. Osjećat ćete se sigurnije, a vaš optimizam će prerasti vaša očekivanja.

Zdravlje & Savjet
Budite strpljivi.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Bit ćete poput plamteće zvijezde. Svi će vas primjećivati i željeti, a neće nedostajati ni strasti. Ipak, pokušajte ne pretjerivati u posljednjem, jer vas to može emotivno iscrpiti. Prilike su tu, sreća također. Nema potrebe za pretjerivanjem.

Karijera
Najveći problem ovih dana bit će vam unošenje emocija u posao koji radite. To će vas istovremeno poticati, ali i kočiti. Osjećaj će biti ambivalentan. Odredite prioritete i postavite se profesionalnije i hladnije prema zadacima. 

Zdravlje & Savjet
Ne uzimajte stvari previše k srcu.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Oni koji se najviše budu trudili biti fini i ljubazni, ovih će dana proći najgore. Uglavnom zato jer njihov trud neće biti prepoznat. Oni nonšalantniji lutat će po svom svijetu snova i mašte, te tu nalaziti sve ono čega nema u stvarnosti.

Karijera
Mnogi će se držati po strani. Pomrčina Mjeseca u ponedjeljak u vašoj prirodnoj 6. kući posla donijet će konačan završetak jedne faze i pokretanje ili kulminaciju novog ciklusa koji će osvijetliti stvari na drukčiji način.

Zdravlje & Savjet
Bit će onih koji će iz korijena promijeniti navike.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
U prvom dijelu tjedna vjerojatno ćete postati potpuno svjesni kako zapravo stoje stvari u vašem ljubavnom životu i to će vas nagnati da nešto mijenjate. Drugi dio tjedna donosi nešto mirnije dane, ali i ponešto strasti i pretjerivanja. Bit će uzbudljivo.

Karijera
Okončat ćete pregovore u svoju korist. Budite malo oprezniji u suradnji s mladim osobama jer bi vas one mogle doživjeti kao teret ili obratno. Diplomacija i otvorenost uvijek su dobitna kombinacija. 

Zdravlje & Savjet
Ovih dana važno je ne pretjerivati ni u čemu.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Neki će u prvom dijelu tjedna doživjeti kulminaciju obiteljskih problema što će ih dodatno opteretiti, pa će za voljenu osobu imati malo vremena. Ponekad će im nedostajati strpljenja, pa će biti grubi čime mogu ugroziti vezu. Treba biti mudar i strpljiv.

Karijera
Izvana će izgledati kao da vam nude sjajnu priliku za napredovanje, no uz nju idu i određena odricanja koja se neće prezentirati u prvom planu. Zato budite pametni i cijelu stvar sagledajte sa svih strana. Tek onda odlučujte.

Zdravlje & Savjet
Ništa se ne mora.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Vjerojatno će doći do ljubavnog nesporazuma u komunikaciji, ali brzo ćete se dosjetiti kako to nadvladati. Uspjet ćete. Povremeno ćete se boriti s unutrašnjim previranjima i strastima obojanim ljubomorom, no i to ćete pobijediti.

Karijera
Možda mnogi ne bi razumjeli vašu potrebu za pravednošću, no ovih dana je se nećete moći odreći. I bit ćete u pravu. Samo je pitanje načina kako usmjeriti stvari da idu onako kako treba. Pokušajte to učiniti diskretnije, mirnije, bez obzira na iskušenja.

Zdravlje & Savjet
Oprez u prometu.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Vaše samopouzdanje bit će ozbiljno načeto u prvom dijelu tjedna, pa ćete drugi dio provesti u osvješćivanju svojih ljubavnih uspjeha iz prošlosti kako bi se ponovno ohrabrili za ljubavna poduzimanja. Partner jedva da će primijetiti vaše unutrašnje turbulencije.

Karijera
Neki će pretrpjeti financijski gubitak s kojim će se teško pomiriti, no što je, tu je. Dobro je što će brzo naći podršku drugih i nastaviti dalje kao da se ništa nije ni dogodilo. Prihvatite druge, pa će i oni vas.

Zdravlje & Savjet
Nađite vremena za sebe.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Mnogi će ovih dana morati jasno razlučiti kako dalje usmjeriti svoj ljubavni život. Neće im biti nimalo lako jer će se u odluku stalno uplitati emocije, strasti i neobjektivnost. Zato je najbolje smiriti se, čak i osamiti u tišini, pa tek onda sagledati stvari.

Karijera
Previše ćete biti obuzeti svojim privatnim životom ili emocijama da biste bili ozbiljnije angažirani u poslu. Stvari će se uglavnom odvijati više manje uhodano uz potrebu da maksimalno uvažavate druge.

Zdravlje & Savjet
Osjetljivost u svakom pogledu.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Da biste održali stabilnost svojih osobnih odnosa ovih dana, budite trezveni koliko god možete. Ne dopustite mašti li neprovjerenim slutanjama da vam se upliću u život i pobijedit ćete. Voljena osoba je na vašoj strani i uz vas je.

Karijera
Moguće je da će se na suptilan način opet aktivirati vaši tajni neprijatelji, zavidnici, ali vrlo brzo bit će očito da ste vi toliko jaki da će se oni ili postidjeti, ili povući neobavljena posla. Vi ćete nastaviti raditi dalje još bolje i s još više radosti.

Zdravlje & Savjet
Neugodni snovi.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Netko od vaših prijatelja bit će u nevolji i potražit će vašu pomoć. Zbog toga ćete nakratko zanemariti voljenu osobu, pa bi vam ona to mogla uzeti za zlo. Objasnite da vi volite ljude i da je to vrlina. Brzo će sve doći na svoje mjesto.

Karijera
Vjerojatno nećete dobiti ono što ste očekivali, čak bi u prvi tren mogli biti i razočarani. Ipak, brzo ćete sve okrenuti na šalu. Relativizirajući cijelu stvar pokazat ćete se zreli, a onda ćete nastaviti dalje kao da ničega nije ni bilo.

Zdravlje & Savjet
Zabavljat ćete druge oko sebe.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Mnogi će se osjećati kao da su razapeti na križu. Neće moći ni lijevo, ni desno, a suočavanje s istinom bit će im najneugodnija opcija. Vrijeme je za zrelo promišljanje vlastite veze. Priznati greške već je jedan korak prema naprijed. Ne svađajte se.

Karijera
U prvom dijelu tjedna mogli bi se osjećati degradirano ili će vas netko pokušati unazaditi u poslu. Ne prihvaćajte ništa manje od onog što možete, osim ako to nije privremeno rješenje. Također ne unosite emocije u posao.

Zdravlje & Savjet
Distancirajte se od svake strasti.

Osobe rođene u ovom tjednu:

4.6. Angelina Jolie, filmska glumica i humanitarka
5.6. Aki Rahimovski, pjevač
9.6. Johnny Depp, filmski glumac

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Savjeti stručnjaka

 Kako bi potaknula otvorene, pozitivne rasprave o menstruaciji među sportašima koji će izaći na olimpijsku globalnu pozornicu, INTIMINA je proizvela ograničeno izdanje zlatnih menstrualnih...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Savjeti stručnjaka

Kakao, poznat i kao "hrana bogova", stoljećima je cijenjen zbog svojih bogatih okusa i blagotvornih svojstava.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.