Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 6.8. – 12.8. 2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Riba, Lav i Rak.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Neki će se pomalo početi hladiti, a drugi frustrirati. Sve je manje ljubavnih prilika, a sve su jače vaše čežnje. Povremeno ćete se osjećati usamljeno unatoč boravku u društvu, odnosno na zabavama. Sve će biti površno ili jednostavno ne onakvo kakvo želite.

Karijera
U poslovnim pregovorima na vidjelo izlaze vrlo ozbiljne teme s kojima se treba suočiti. Da bi funkcionirali bolje, oslonite se na mlade suradnike. Oni će vam pružiti potrebnu podršku. S autoritetima zasad ne raspravljajte.

Zdravlje & Savjet
Obavezan je dnevni odmor.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Ako ste još sami, idite na izlete ili se potrudite organizirati kraće putovanje. Tamo biste mogli sresti osobu koja će vas zaintrigirati i postati vam draga. Oni koji su već u vezama dosta će izlaziti i komunicirati s ljudima. Bit će društven par.

Karijera
Privatnici ili oni koji rade od kuće imat će dosta posla. Svi će na radnom mjestu trpjeti povećane napore, bilo da je posao lošije organiziran, bilo da ga ima više. Svemu možete doskočiti postavljajući jasnu listu prioriteta.

Zdravlje & Savjet
Neki ozbiljno mijenjaju životni stil.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Do sredine tjedna još ćete žariti i paliti na svim ljubavnim poljima, a onda stvari postaju diskretnije. Venera nakon više mjeseci izlazi iz vašeg znaka i vi počinjete voljeti tiše. Mnogi će uživati u onom što su postigli, a slobodni će biti otvoreni i veseli i dalje.

Karijera
Zastoj u korespondenciji i čekanje odgovora koji još ne dolaze potrajat će do sredine tjedna. Zato će neke stvari malo stajati. Od četvrtka sve postaje jasno, te se opet pokreće ono što je zastalo. Vi radite smjelo.

Zdravlje & Savjet
Možete birati sport.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Ovih dana Venera ulazi u vaš znak i vi postajete raspoloženiji za ljubav. Vjerojatno ćete se i proljepšati. Vezani će biti otvoreniji prema partneru. Ipak, povremeno ćete doživljavati strasti li provokacije koje treba držati pod kontrolom.

Karijera
Suzdržavajte se od komentiranja svega i svačega. Sredinom tjedna vjerojatno se rješava ili pokreće jedna financijska tema. Neki će dobiti očekivani novac. Brzo ćete se trošiti, pa ekonomizirajte sa svojim snagama.

Zdravlje & Savjet
Idite ranije na počinak i odmarajte se.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Ulazite u zagonetniju ljubavnu fazu kad će svaki pokret, pogled ili osmijeh nešto značiti, ali će trebati čitati između redova. Mnogi će u ljubavi aktivirati svoju intuiciju. Oni koji su još sami mogli bi iskusiti kako je biti u platonskoj vezi.

Karijera
Sanjate o slavi, a ne vidite da se oko vas nalaze poticaji koji su kvalitetniji nego spomenuto. Važnije je izgraditi ugled, nego biti popularan. Okrenite se oko sebe i zasučite rukave. Vrijeme je da pokažete što znate.

Zdravlje & Savjet
Tko vozi, neka provjerava stanje auta.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
U idućim danima napokon će vam krenuti na bolje. U partnerovim očima prepoznat ćete opet onaj stari sjaj, a i sami ćete biti sređeniji za ljubav. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu s prijateljima. Preko njih bi mogla doći ljubav.

Karijera
Uglavnom ćete nastaviti vući konce iz sjene. Tako vam zasad najbolje odgovara. Vaša potreba za diskrecijom i dalje je jaka. Kod nekih će se to ispoljiti kao zasluženi odlazak na godišnji odmor. Neki će biti pomalo škrti.

Zdravlje & Savjet
Ono što je bilo nejasno sad postaje jasno.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Tijekom ovog tjedna za vas počinju zahtjevniji ljubavni dani. Prilika za nježnosti bit će nešto manje, a vi sami postat ćete distanciraniji i grublji. Oni u vezama neka pripaze da baš ne zanemare voljenu osobu, a samci neka budu strpljivi i neka se bar dobro zabave.

Karijera
Vjerojatno ćete misliti da zaslužujete više i bolje. U tom pravcu će ići i vaše ambicije, ali niti jednu stepenicu ne možete preskočiti. Djelovat ćete ozbiljnije i zrelije od mnogih, a spremni ste raditi koliko god treba.

Zdravlje & Savjet
Nemojte se preforsirati.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Mnogi među vama poboljšat će ovih dana svoj odnos s voljenom osobom. Unatoč još ponekoj verbalnoj nesuglasici, između vas dvoje jače povjerenje. Oni koji su još sami vjerojatno će putovati i na taj način upoznavati nova zanimljiva lica.

Karijera
U prvi tren nećete biti sigurni da li se upustiti u ambiciozan projekt, odnosno da li prihvatiti dobru ponudu. Razmislite. Sredinom tjedna konačno ćete odbiti nove informacije ili odgovore na vama važna pitanja, pa je drugi dio tjedna povoljniji za odluku.

Zdravlje & Savjet
Budite budni.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Sredinom ovog tjedna konačno počinje bolje ljubavno razdoblje. Vi i voljena osoba opet nalazite zajednički jezik, a osim nekih sitnijih pravila oko kojih se još nadmudrujete, vaša veza opet dobiva na kvaliteti. I samci dobivaju novi polet.

Karijera
Oni koji su čekali odgovor za doškolovanje ili stipendiju, sredinom ovog tjedna dobit će ga ili će stići potrebne informacije. Sve će vas potaknuti da radite s više volje. Bit će i onih koji će jednostavno dobiti priliku za usavršavanje nekih vještina.

Zdravlje & Savjet
Jačate.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Ako posumnjate da u vašoj vezi nije baš sve onako kako bi trebalo, znajte da se radi o utjecaju nepovoljno položene Venere i da će to proći. Kod mnogih će ojačati čežnje, a vezani će biti manje raspoloženi za ljubav. Venera je sad daleko od vas. Strpite se.

Karijera
Dani pred vama donijet će vam sve više razmišljanja o promjenama. Sagledavat ćete svoju poslovnu situaciju i u glavi kreirati nove temelje. Sredinom tjedna stiže potrebna informacija koja inicira i konkretne poteze za novo.

Zdravlje & Savjet
Duh će vam biti jači od tijela.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Malo manje zabava, a malo više razmjenjivanja misli s voljenom osobom. Neki će se također posvetiti analizi partnera, a u tome bi mogli pretjerivati. Ne mora sve biti savršeno, pa tako ni voljena osoba. Poradite na spontanosti u svojoj vezi.

Karijera
Pred vama su novi prijedlozi koji će vas navoditi na kompromisna rješenja. Sredinom tjedna vjerojatno ćete se usuglasiti oko jedne poslovne teme jer će većina stvari postati jasna. Morat ćete uvažavati druge više nego što mislite.

Zdravlje & Savjet
Naspavajte se.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Napokon ćete dočekati poboljšanje odnosa s voljenom osobom. Mnogi će zbog toga živnuti i čim prije organizirati zajednički izlazak. Bit će prilika za zabave i druženja, pa tako i za one koji još traže srodnu dušu. Sve u ljubavi ide na bolje.

Karijera
Niste svjesni svojih sposobnosti, pa čekate da vam netko drugi ukaže ne njih. Sredinom tjedna upravo to će se i dogoditi, a vi ćete biti iznenađeni što biste sve mogli. Potrebno je samo pokrenuti se i vjerovati u sebe.

Zdravlje & Savjet
Razmislite o svojim navikama.

Osobe rođene u ovom tjednu:

8.8. Roger Federer, teniski šampion
9.8. Whitney Houston, pjevačica i glumica
10.8. Antonio Banderas, filmski glumac

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Dobar posao

Sanjarenje o obećavajućoj ideji, a zatim izvršavanje svoje vizije svakako je važno u poslovanju. No, to nije jedina stvar. Uspjeh je također bitan.

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.