Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 8. – 14.10.2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Lav i Jarac.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Balansirat ćete između osvajačkog i ljubazno-poniznog stava prema osobama suprotnog spola. Rezultati će biti jednako zbunjujući. Potrebno je odlučiti se kako se postaviti. Ako ste u vezi, budite nježniji. Ako zavodite, dopuštena je doza agresivnosti.

Karijera
Zateći ćete se u situaciji da vas drugi vuku za rukav, ali moguće je i obratno. To će uroditi većim razumijevanjem drugih, pa je na pomolu prilika da razvijete više tolerancije, strpljenja i kvalitetnije suradnje. Potrudite se.

Zdravlje & Savjet
Imat ćete energije za dvoje.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Vjerojatno ćete se dobro zabavljati, ali postoji mogućnost verbalnih nesporazuma s partnerom. Najbolje je zato svoje osjećaje pokazivati djelima, a govoriti što manje. Uz takav pristup provest ćete jedan sasvim ugodan tjedan udvoje.

Karijera
Ovih dana mogli biste se teže ili gotovo nikako dogovarati oko posla, pa i oko sitnijih rješenja povezanih s istim. Pokušajte više slušati druge i uvažavati njihove primjedbe, koliko god vam se nebitne činile. Važno je biti otvoreniji prema drugima.

Zdravlje & Savjet
Ne skačite zbog svakog detalja.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Moguće je da ćete upasti u zamku nemogućeg ponašanja, pa nisu isključeni izljevi strasti ili ljubomore koja nije na mjestu. Okolnosti će vas izazivati, pa je potrebno osloniti se na vlastiti razum i realitete. Tako ćete uvidjeti da stvari stoje bolje nego što mislite.

Karijera
Što god da radite, bit ćete skloni sve vidjeti ružičasto, odnosno previdjeti prave probleme. Zbog toga bi mogla proraditi i vaša lakomislenost, a netko bi vas mogao proglasiti za neozbiljnog suradnika. Osvrnite se oko sebe!

Zdravlje & Savjet
Strpljiv, spašen.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Voljena osoba rado će vas slušati, a vaše će riječi dopirati ravno do njenog srca. Ako ste slučajno još sami, ne bojte se pričati, te slobodno izrazite ono što osjećate. Lako ćete nalaziti prave riječi, a druga strana će biti impresionirana.

Karijera
Korak po korak vi krčite maglu koja se razvila u posljednje vrijeme. Stvari postaju jasnije, a vi radite sve revnije. Uz to na dnevni red dolazi sve više onih malih tekućih zadataka koji će vam uzimati dosta energije. Bit ćete vrijedni.

Zdravlje & Savjet
Idite tamo gdje vam je dobro.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Osvježenje koje će nastupiti u privatnom životu moglo bi biti povezano s kraćim putovanjem. Kod vezanih to će biti prilika za obnovu ljubavi, a kod samaca situacija u kojoj će prepoznati osobu koju traže. Ne čekajte, jer putovanje će biti kratko.

Karijera
Morat ćete se pozabaviti nekim starim sitnijim inventurama koje su vam dosadne, ali bez kojih nema dalje. Ne dramite, nego poslu pristupite zrelo. Svijest da je i najmanji kotačić važan trebala bi vam biti misao vodilja.

Zdravlje & Savjet
Nervozu pobijedite humorom.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Rado biste produbili jedan svoj osobni odnos, ali vaše ponašanje neće tome ići u prilog. Potrebno je više samokontrole i nereagiranja u izazovnim situacijama. Uz takav pristup mogli biste otvoriti vrata gotovo svačijeg srca. Potrudite se.

Karijera
Zamaglili ste svoj vidik ili ne vidite realno. Činjenica je da ćete imati lijepu priliku, ali samo ako budete čvrsto stajali na zemlji. Sve ostalo bit će promašaj. Ovih dana važno je jasno razlučiti o čemu se radi. Idite polako.

Zdravlje & Savjet
Treba vam više odmora i reda u životu.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Ne pričajte nikom o svojim ljubavnim tajnama ili o bilo čemu u vezi privatnog života što je skriveno. Ovi dani nisu povoljni za to. Čuvajte ono što imate i uživajte u diskreciji. Kasnije će doći vrijeme kad ćete o svemu moći pričati otvorenije.

Karijera
Vi ćete dobro kotirati u svakoj kadrovskoj križaljci. Bit ćete primijećeni ili rado preporučeni za većinu poslova. U takvim okolnostima pokažite što znate i vjerujte u svoje sposobnosti. Vrata vam se sve više otvaraju.

Zdravlje & Savjet
Osjećat ćete poboljšanje u svakom pogledu.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Moguće je da ćete osmisliti gotovo umjetnički plan kako osvojiti neku osobu. Imat ćete stila i šarma, pa je uspjeh gotovo siguran. Oni koji su u vezama provodit će vrijeme udvoje na mjestima koja nude zanimljive sadržaje i ljude.

Karijera
Doći će do izražaja vaša elokvencija i inteligencija. Dobro su aspektirani poslovi u kojim se zahtijeva sposobnost izražavanja i kreativnost, ali na neformalan način. Neki će ispunjenje naći u svojim hobijima koji će im biti važniji od posla.

Zdravlje & Savjet
Budite jednostavno ono što jeste.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
Vi ćete uporno vući na jednu, a voljena osoba na drugu stranu. Rezultat će biti dvoglavo čudovište koje ni u jednom trenutku ne zna kamo bi i što želi. Netko će morati popustiti ili će doći do svađe. Ovih dana budite trezveni i ne očekujte previše.

Karijera
Iako će vam drugih biti spremni izaći u susret, vi to vjerojatno nećete prepoznati li ćete tvrdoglavo tjerati po svom, te upropastiti i ono malo dobrih šansi za suradnju. Pokušajte biti otvoreniji za druge. Oni će vam ukazati na lakši put.

Zdravlje & Savjet
Umor zbog neuredna života.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Odolite iskušenju podmetanja ili tračeva, jer bi to moglo ugroziti vašu inače lijepu ljubavnu perspektivu. Također zanemarite ako čujete nešto što bi moglo ocrniti voljenu osobu. Samo vaše srce zna istinu, a samo vas dvoje znate tko ste.

Karijera
Oni koji nešto istražuju aktivirat će dodatne kapacitete i tako pojačati svoj angažman na tom području. Zaposleni u uslužnim djelatnostima unatoč lijepim prilikama, morat će se boriti s neprijateljima. Dugoročno, pobijedit će ih.

Zdravlje & Savjet
Bit će malo nemirnih snova.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Neće biti većih promjena u vašem ljubavnom životu. Oni koji su u vezama uživat će u svakodnevici i možda će im ponekad nedostajati atraktivnijih sadržaja. Oni koji su još sami teže će nalaziti riječi za udvaranja. Neka aktiviraju poglede.

Karijera
Pomalo će vas živcirati vaši šefovi i njihov novi plan. Iako se ne radi o nečem jako važnom, vama to neće sjesti. Ipak, s vremenom ćete se prilagoditi i uzeti stvari takvim kakve jesu. A one dugoročno ne stoje loše, bar ne tako kako vam sad izgledaju.

Zdravlje & Savjet
Nemiri i melankolije.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Cijeli tjedan bit će obilježen iskušenjima da upadnete u svađu, samoću, frustraciju, pretjerane strasti ili jednostavno nezadovoljstvo onim što privatno živite. Ne dramite, nego izdržite, jer i ovo nezgodno razdoblje će proći. Čekajte.

Karijera
Poteze svojih nadređenih mogli biste primati previše emotivno, a to neće biti dobro za vaš radni učinak. Odvojite posao od osjećaja i pokušajte ga raditi strogo profesionalno. Na primjer, poput vojnika. Kao neku dužnost.

Zdravlje & Savjet
Redovno se odmarajte i još više opuštajte.

Osobe rođene u ovom tjednu:

9.10. John Lennon, glazbenik
13.10. Kelly Preston, filmska glumica
14.10. Roger Moore, filmski James Bond

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zdravstveni karton

Zdrav imunološki sustav brani organizam od bolesti, ali kada on ne radi pravilno, napada zdrave stanice, tkivo i organe i razvija se autoimuna bolest.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Zanimljivosti

Povodom Dana planeta Zemlje, razgovaramo o tome što možemo učiniti kako bismo pomogli našem planetu da ozdravi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.