Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 9. – 15.7. 2012.

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Lav.

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
U emotivnim pitanjima ovih ćete dana biti mekši. Popustljivost i suosjećanje nisu vaše tipične osobine, pa će vaš partner biti pomalo iznenađen. Ipak, ovakav vaš pristup obogatit će vaš međusobni odnos. Samci će pak biti diskretniji.

Karijera
Odlično su postavljene sve aktivnosti koje u sebi nose originalnost. Mnogi će iznjedriti sjajne ideje ili riješiti nemoguće zagonetke. Iako će biti provokatora, vi ćete se pokazati kao pametniji od njih. Jedino ne ulazite u direktne rasprave.

Zdravlje & Savjet
Nedostatak energije. Odmarajte.

BIK (21.04. – 20.05.)


Ljubav
Oni koji su u uhodanim vezama nastavit će graditi svoj odnos na povjerenju i bliskosti. Manje verbalne neusuglašenosti pobjeđivat ćete ljubavlju. Oni koji su još sami bit će skloni sanjarenju, a osjećaji će ih vući u čežnje. Bolje je izaći među ljude.

Karijera
Konvencionalni radni zadaci li oni u kojim se oduvijek znaju pravila igre ići će vam od ruke. S druge strane, sve što je novo ili zahtijeva zrno lucidnosti padat će vam teško. Tu se nećete najbolje snaći. Zato se usredotočite na ono prvo.

Zdravlje & Savjet
Čuvajte se propuha.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Emotivnost, šarm, otvorenost, ali i odgovornost – sve su to osobine koje ovih dana mogu na najbolji način isplivati na van. Uspijevat ćete spojiti ugodno s korisnim, zabavu i ozbiljnost, svoje i partnerove potrebe. Sve pet.

Karijera
Pred vama je tjedan u kom možete zablistati u svakom poslu gdje se traži komunikativnost, smisao za rad s ljudima, inteligencija i lijepo izražavanje. Sve će vam to ići od ruke, a u isto vrijeme vi ćete uživati u onom što radite.

Zdravlje & Savjet
Mnogo toga baš sad dolazi na svoje mjesto.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Iako se vi već neko vrijeme borite s tajnom ljubavi, ovih dana prepoznajete da baš u tom nalazite zadovoljstvo, a neki i ispunjenje. Pitanje je samo dokad će to tako trajati i da li će u konačnici donijeti ono što priželjkujete. Zasad uživate.

Karijera
Prvi dio tjedna odnijet će uznemirenja povezana s vašim nadređenima ili njihovim zahtjevima. Vaša intuicija može vam pomoći da to nadvladate. Drugi dio tjedna djelujete iz sjene, a obiteljske teme traže vaš angažman.

Zdravlje & Savjet
Relaksacija je imperativ.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Odlično ćete se provoditi cijeli ovaj tjedan. Društvo je tu, zabavni su i oni i vi, krećete se okolo i šarmirate koga stignete. Oni koji su u vezama svako malo će izlaziti van i biti snažno povezani s drugim ljudima. Bit će vam lijepo.

Karijera
U idućim danima mogla bi doći do izražaja neka vaša posebnost, nešto što samo vi znate ili umijete. To će vam imponirati, a vjerojatno ćete biti i pohvaljeni. Sve ostale aktivnosti odrađivat ćete bez problema jer imate snage i znanja za sve.

Zdravlje & Savjet
U odličnoj ste formi.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)


Ljubav
Vjerojatno će porasti vaši ljubavni apetiti, ali vam okolnosti neće dati prave prilike da ih i ostvarite. Mudriji među vama zadovoljit će se onim što imaju i iz toga pokušati izvući najviše što mogu. Imate priliku razvijati strpljenje.

Karijera
Mnogi će se jače potruditi kako bi ostvarili dodatnu zaradu, ali to neće biti nužno jer pred vama ionako odlična prilika za napredovanje. Razlučite na koji način djelovati kako bi što učinkovitije ostvarili svoje ciljeve.

Zdravlje & Savjet
Ne prigovarajte jer ni vi niste savršeni.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
U prvom dijelu tjedna svojom ozbiljnošću ili privremenom tvrdoglavošću mogli biste povrijediti voljenu osobu. Budite pažljiviji. Drugi dio tjedna odnosi poboljšanje osobnih odnosa koji su i inače dobri. Samci su vrlo aktivni u udvaranjima.

Karijera
Put vam je otvoren. Nema nikakvih prepreka osim možda vas samih i vaših visokih kriterija. Sjetite se ideje spontanosti i toga da se neke stvari mogu rješavati i u hodu. Imate dovoljno znanja i mudrosti za sve to. 

Zdravlje & Savjet
Mnogi će uživati na putovanjima.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)


Ljubav
Tijekom ovog tjedna vaša najdraža osoba bit će emotivnija više nego inače. Potrudite se biti pažljivi i ne inzistirajte na brzim rješenjima. Vaša veza se razvija dobro, a ovih dana bit će potrebno malo više takta i strpljenja. 

Karijera
Nastavljate mijenjati stvari, ali pri tom pazite da ne pričate previše. Lako bi se mogli dovesti u situaciju gdje trebate nešto objašnjavati, a u tom slučaju samo ćete se zapetljati. Jednostavno idite pravcem koji ste si zacrtali. 

Zdravlje & Savjet
Odolite iskušenju grubosti.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav
U prvom dijelu tjedna trudit ćete se biti što ljubazniji, a u drugom dijelu trebat će tu ljubaznosti dići na kvadrat. Najviše zato što će to voljena osoba od vas očekivati, a jedina vam je šansa da njena (njegova) očekivanja i ispunite. 

Karijera
Oni koji nešto uče ovaj bi tjedan mogli zablistati i pokazati neki svoj talent za koji nisu ni znali da ga imaju. Tako će otvoriti još jedna vrata. Svi ostali najbolje će proći ako se budi prilagođavali situacijama bez mnogo pitanja.

Zdravlje & Savjet
Vjerujte u svoje ideje.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Kombinirat ćete zabavu i posao. Neki će to spojiti zbližavajući se s osobom s kojom rade, dok će drugi na društvenim okupljanjima sklapati nove poslovne aranžmane. Njihova voljena osoba bit će prisutna i razumjet će njihove ambicije.

Karijera
Privremeno miješanje privatnog i poslovnog samo će vam potvrditi da vi možete gotovo sve. Niste inače tip koji tako radi, jer radije odvajate jedno od drugog, ali kad je prilika, znate je iskoristiti. U nastavku idete po starim profesionalnim pravilima.

Zdravlje & Savjet
Redovno se odmarajte.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Oni koji su se nedavno zaljubili imaju sve šanse razviti skladnu i dugotrajniju vezu u kojoj im neće biti nimalo dosadno. Oni koji su još sami vodit će bogat društveni život u kom će istinski uživati. Bit će prilike i za ljubav.

Karijera
Manju zbrku u prezentaciji jedne svoje sjajne ideje lako ćete nadvladati svojim smislom za humor, kreativnošću ili šarmom. Sve će se na kraju posložiti kako treba i svima će sve biti jasno. Samo odolite iskušenju manipulacije drugima.

Zdravlje & Savjet
Dobro ćete se zabavljati.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Bavit ćete se svojim osobnim mogućnostima i pokušavati sami usmjeriti svoju vezu tamo kamo treba. Pogriješit ćete u tome što je za to potrebno dvoje. Radije se strpite i idite korak po korak dopuštajući i drugoj strani da sudjeluje.

Karijera
Jedni će ovih dana poći na godišnji odmor, dok će drugi muku mučiti s novonastalim zahtjevima za reformama na poslu. Ovi drugi uspjet će sve obaviti samo kroz suradnju, pa neka poslušaju savjete kolega. Oni su dobri.

Zdravlje & Savjet
Prošetajte prije spavanja za bolji san.

Osobe rođene u ovom tjednu:

11.7. Giorgio Armani, modni kreator
13.7. Harrison Ford, filmski glumac
14.7. Ingmar Bergman, filmski redatelj

Horoskop.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Savjeti stručnjaka

 Kako bi potaknula otvorene, pozitivne rasprave o menstruaciji među sportašima koji će izaći na olimpijsku globalnu pozornicu, INTIMINA je proizvela ograničeno izdanje zlatnih menstrualnih...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Savjeti stručnjaka

Kakao, poznat i kao "hrana bogova", stoljećima je cijenjen zbog svojih bogatih okusa i blagotvornih svojstava.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.