Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Tjelohranitelj Karla Lagerfelda kao model

Sebastien Jondeau zaštitno je lice muške linije slavnog dizajnera

Karla Lagerfelda često viđamo u društvu mladih muških modela, no čini se kako je baš onaj muškarac, koji uz njega stoji već 14 godina, tek sada zapeo za oko slavnom dizajneru. Sebastien Jondeau, Lagerfeldov tjelohranitelj i osobni pomoćnik, zvijezda je njegove posljednje kampanje za mušku kolekciju.

Poziranje za reklamnu kampanju sigurno nije bilo u opisu posla kada se 1999. markantni Sebastien Jondeau zaposlio kao tjelesni čuvar i osobni pomoćnik poznatom dizajneru, no ‘služba je služba’, rekao bi odani pratitelj. Stoga nije mu teško uskočiti dugogodišnjem šefu kao model za njegovu jesensku kolekciju koja je otkrivena prvog dana u srpnju na Bread&Butter modnom sajmu u Berlinu. Cijela kampanja u javnost će izići u rujnu u francuskom izdanju časopisa GQ Style.

Do tada na stranici Karla Lagerfelda možete pogledati kratki film koji otkriva djelić atmosfere na snimanju na kojem je sam dizajner stajao iza objektiva. S obzirom na to da traje oko 30 sekundi pazite da ne trepnete jer baš u tom trenutku možete propustiti Sebastiena i njegovo golo tijelo.

Šarmantnog 38-godišnjaka već smo mogli vidjeti u nekoliko modnih projekata poznatog dizajnera od kojih je jedan i Chanelov kratki obljetnički film s Keirom Knightly.

Ovoga puta sva pozornost bit će usmjerena samo na njega. U drugom video klipu od dvije i pol minute snimljenog u Lagerfeldovom studiju, Jondeau, boksački entuzijast iz predgrađa Pariza govori o svojoj karijeri.

sebastien jondeau‘Sve svoje vrijeme provodim s njim. On je moj šef i poštujem ga.’, rekao je odani Sebastian, a na pitanje do koje bi granice išao u obrani slavnog dizajnera kada bi se našao u opasnosti, odgovorio je gledajući ravno u kameru: ‘Naravno, išao bi do kraja. Ne postoje granice, kada se radi o njegovoj sigurnosti.’

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

KARL LAGERFELD i L’Oréal Paris, dva legendarna brand-a iz Pariza, posvećena ljepoti, udružila su svoje snage u limitiranoj make up kolekciji koja u studenom...

Beauty report

Ekipa Kevin Murphyja smislila je zanimljivu kampanju čijim dijelom možete i vi postati.

Trendovi

Obožavatelji istočnjačkih specijaliteta zaljubit će se u novi Havaianas model japanki, Top Honey.

Dobar posao

Znate li ono malo mjesto gdje se osjećate sigurno, ono mjesto gdje ste „svoj na svome“?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.