EKOZONA integralne i durum tjestenine proizvedene su iz cjelovitog zrna i ne sadrže jaja, zbog čega su izvrsna zamjena za običnu tjesteninu.
Tjestenina sadrži izuzetno visoki udio vode i ugljikohidrata koji su jedan su od najboljih izvora energije za naš organizam. Sporije oslobađaju energiju i zahvaljujući njima sposobni smo izdržati dnevne tjelesne i mentalne izazove. Od EKOZONA integralne i durum tjestenine, ne samo da dobivamo potrebnu energiju, nego i hranjive tvari bitne za funkcioniranje našeg organizma.
Tjestenina s rajčicama i mozzarellom
- 200 g integralne tjestenine
- 200 g cherry rajčica
- ½ žlice ulja
- 100 ml pasirane rajčice
- 100 g mozzarelle
- ½ žličice soli
- prstohvat papra
Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Tjesteninu skuhajte tako da ostane al dente. U nauljenu vatrostalnu posudu stavite tjesteninu. Pomiješajte je s pasiranom rajčicom i prepolovljenim cherry rajčicama pa posolite i popaprite. Po svemu raspodijelite mozzarellu i zapecite u pećnici 10-ak minuta.