Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Tko brži taj trži

Sve što uspijete obući u 2 minute u Adidasu outletu u Sv. Heleni, kući nosite besplatno.

Zamislite da vam netko dopusti da uđete u trgovinu s odjećom i obućom te ponesete kući sve što uspijete obući. I to potpuno besplatno!

Upravo to će se dogoditi u Adidas outletu u Outletu Sveta Helena gdje 12. veljače počinje nesvakidašnja akcija koja će trajati do 3. travnja 2010. godine. Naime, svaki kupac koji u veljači kupi dva proizvoda dobiva atraktivan poklon, ali i ulazi u nagradnu igru u kojoj može osvojiti dvije minute tijekom kojih je cijeli dućan samo njegov. Sve što uspije obući i odjenuti tijekom tih dviju minuta može odnijeti kući, i to potpuno besplatno.U ožujku će se nagradna minutaža povećati, pa trenirajte svoje oblačenje i svlačenje jer možda istrčite iz outleta obučeni slojevitije no inače.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Kupovina poklona u zadnji čas može biti izazovna, ali to ne znači da morate posegnuti za osrednjim poklonom.

Duh i tijelo

Razmislite na vrijeme o tome što zaista veseli vašu prijateljicu, a inspiraciju za najbolje poklone prijateljicama potražite među našim prijedlozima.

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Zanimljivosti

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.