Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Tko će plesati ove jeseni?

Uskoro počinje show Ples sa zvijezdama.

Novi, četvrti po redu popularni HRT-ov show zvijezde pjevaju počinje 31. listopada. S nestrpljenjem se očekuje kako će se ovu godinu kandidati snaći u zanimljivim koreografijama svojih plesnih učitelja. Pred strogi žiri koji čine Elio Bašan, Milka Babović, Dinko Bogdanić i Davor Bilman opet će doći redom glumci, pjevači, a i branitelji HRT-ovih boja.

Hoće li glumci opet biti najbolji?


Tako će u zagrljaju plesa nastupiti glumac Vedran Mlikota čija partnerica je Marija Šantek, glumica Vanessa Radman i Robert Schubert te mlada pjevačica Franka Batelić kojoj će društvo praviti Ištvan Varga.

Voditeljicu Ivu Šulentić plesnim koracima će učiti Damir Horvatinčić, a Sandi Cenov će zaplesati s Gabrijelom Pilić.

Gastrozvijezda Ana Ugarković koja savršeno pleše po kuhinji pokazat će svoje umijeće na podiju s Nicholasom, plivač Gordan Kožulj s Anom Herceg dok će Franu Lasića podučavati Mirjana Žutić.

Od sambe do valcera

Show koji je uspješno realiziran po BBC-evoj licenci gledateljima pruža uzbuđenje, blještavilo i zanimljive plesne koreografije. U hrt-ovom studiju 10 ćete tako moći vidjeti plesne korake sambe, cha-cha-cha, rumbe, passo doblea i jivea, te engleskog valcera, tanga, bečkog valcera, slowfoxa i quickstepa.

Osam parova željnih prolaza u daljnje krugove ponovo će ih kroz tuge i sreće voditi veseli voditeljski par Barbara Kolar i Duško Ćurlić. S veseljem očekujemo prve naklone i pljesak uz zvukove Big Banda HRT-a.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Najnovija predstava u koprodukciji Kazališta Moruzgva i dubrovačkog kazališta Marina Držića, pod autorskom palicom Tanje Mravak te režije, dramaturgije i adaptacije priče Tamare Damjanović, iznjedrila je pravu...

Istaknuto

Muškarci prvo zamjećuju ženski dekolte.

Video box 2

Simona Antonović je u suradnji s Vichyem i poznatom televizijskom voditeljicom Ivom Šulentić kreirala moderni smokey eye look koji voli gotovo svaka žena.

Predstavljamo

Svi ćemo s vremenom ostariti, taj životni put ne možemo promijeniti, no možemo ga obogatiti, uvažiti i iskoristiti za dobrobit čitavog društva.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.