Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Tko je nominiran?

Za laskavu titulu Westgate modne ikone bori se 95 natjecatelja.

Čak 95 osoba u Hrvatskoj nominirano je za Westgate modnu ikonu koja se dodjeljuje najbolje odjevenim osobama. Podijeljeni su u devet kategorija pa će ih toliko i ponijeti prestižne modne.

Postoje zanimljive kategorije, a dok su u pojedinima pretendenti na laskavo prijestolje iznenadili, u većini slučajeva ipak je riječ o poznatim modnim ikonama. Tako su u kategoriji „Nove nade“ Gala Svilan i Ela Dvornik, dok dobro kotira i Franka Batelić.

Poznate modne dame poput Tanje Dragović Ivanišević, Snježane Mehun i Anice Kovač nalaze se u kategoriji pomalo neobična naziva „Fashionistica“. Kategorija „Red Carpet Look“ ugostila je popularne dame crvenog tepiha Nikolinu Pišek, Vlatku Pokos, Jelenu Veljaču i još neke.

Zgodne menadžerice i voditeljice

Možda široj javnosti ne toliko poznate, ali i poslovne žene paze na svoj izgled. Tako su u kategoriji „Menadžerica“, Maja Weber it T-Coma-a, Marina Akrap iz dm-a i druge.

Nina Badrić i Severina bi lako mogle odnijeti titulu u kategoriji „Pjevačica“, a Bojana Gregorić Vejzović i Nataša Janjić dobro kotiraju među „Glumicama“.

I mali ekrani imaju svoje modne ikone, a one su se smjestile u kategoriji „Voditeljica“ gdje ima dama raznih stilova, od Ane Stunić do Dijane Čuljak Šelebaj. Sportašice i političarke također paze na modu, pa se tako u prvoj kategoriji Blanka Vlašić, Nika Fleiss i druge, dok su modno zamijećene političarke premijerka Jadranka Kosor, predsjednička kandidatkinja Vesna Pusić i još neke.

I parovi su u konkurenciji

Biraju se i najbolje odjeveni parovi u kategoriji „Naj par“. Tu su Viktorija i Dino Rađa, a li i splitske pomodne djevojke Marijana Batinić i Petra Nižetić.

Nagrade će pobjednicima biti uručene na svečanoj dodjeli koja će se održati sutra, 9. prosinca, s početkom u 20 sati u novootvorenom trgovačkom centru Westgate, a svi nominirani bit će nagrađeni poklon-paketima partnera izbora. Dodjelu Westgate modne ikone vodit će i sama prelijepa voditeljica Vanja Halilović.

Osim javnosti u procjeni stila sudjelovat će zanimljivi žiri sastavljen od fotografkinje Mare Milin, modne agentice Tihane Harapin Zalepugin, modnog kritičara Borisa Banovića i glavne urednice časopisa The Best Shop, Sandre Dragičević.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Celebrity

''Ja sam sretna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre…'' -  stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma 'Vjerujem u Boga'.

Celebrity

Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome.

Zanimljivosti

Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon...

Zanimljivosti

Ovu posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.