Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Tko je Svjetsko lice 2013.?

Na svjetskom natjecanju ‘The look of the Year’ 2013. titulu odnijela Kim Kosanović

Na velikom svjetskom finalu natjecanja ‘The look of the Year’ 2013. održanom u Taromini, titulu najbolje ponjela je 18-godišnjakinja iz Zagreba Kim Kosanović iz agencije Talia Tihane Harapin Zelepugin.

lice godine_naslovnaNa prelijepoj sceni antičkog kazališta u Taromini, sicilijanskom gradiću, poznatom kulturnom i turističkom mjestu, održan je modni spektaktl THE LOOK OF THE YEAR.

lice godineOvo nije samo izbor budućih top modela već i uvaženi modni događaj koji promovira modu i nagrađuje modne stvaraoce.

lice godine1Jučer je u opuštenoj atmosferi kafića Velvet i hrvatskoj javnosti te medijima predstavljeno Svjetsko lice godine 2013., a mlada Kim Kosanović koja iskoristila je tu priliku kako bi se zahvalila na podršci svima koji su bili uz nju i bodrili je posljednjih nekoliko dana.

lice godine 3Kao podrška mladoj Kim u Velvetu su došli i brojni poznati kao što su Ogi Antunac, Zoran Mrvoš, Elfs, Martina Felja, te naša napoznatija manekenka Anica Kovač zajedno s modnim producentom Viktorom Dragom, Nenadom Korkutom te mnogi drugi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Celebrity

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit...

Dobar posao

Tihana Harapin Zalepugin zaslužna je za pronalazak, otkrivanje i poslovni odgoj modela koje su rasle pod njenim okriljem, kako poslovno tako i privatno.

Događanja

Na novoj Ženskoj priči sigurno neće nedostajati pravih znalaca na temu mode.

Video box 1

Moda je oduvijek predstavljala paralelni svijet u koji bježimo od onoga što se događa pred našim očima, moda je odraz mašte, vremena, duha i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.