Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Tko su najgori ljubavnici na svijetu?

Ako želite ljetnu avanturu nemojte ići u Njemačku ili Švedsku.

 Ljubav i seks prodaju sve, pa je tako i dio turističke ponude neke zemlje ljubavnička reputacija. Italija već godinama prodaje svoje zavodničke priče, a u Pariz se ide na romantično putovanje i poljupce pod zvijezdama.

Kako ne bi u potrazi za avanturom zalutali u pogrešnu zemlju korisna Internet stranica za putovanja Wayn.com nudi potrebne informacije o ljubavničkim sposobnostima muškaraca u pojedinim zemljama.

Preko 10000 ispitanih žena kao najgore ljubavnike označilo je Nijemce, a u stopu ih slijede Šveđani koji su opisani kao hladni, sebični i nezainteresirani. Nadalje su loši i Nizozemci koji su obilježeni kao grubi te preglasni Škoti i dominantni Amerikanci. Englezi su na desetom mjestu najgorih ljubavnika, opisani većinom kao predebeli, dok ih slijede dlakavi Rusi.

Opet je jug odnio titulu seksualnog umijeća – kao najbolji ljubavnici označeni su Španjolci, slijede ih Talijani, Francuzi, Južnoafrikanci, Australci, Španjolci, Danci, Brazilci i Kanađani.

Hrvata još nema na ovoj listi, ali tko zna, kad već nismo za djevojke na turističkim plakatima, možda ne bi bilo loše uvrstiti naše dečke kao adut sezone.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Pobrinite se da vam bude vruće na pravi način!

Život u dvoje

Dajete li maksimum u odnosu s partnerom?

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Putovanja

Nije svejedno kakvi su domaćini zemlje u koju doputujete.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.