Tony Cetinski gost Placida Dominga

Koncert Placida Dominga nesumnjivo je najveći kulturni događaj u gradu Zagrebu, jedan od najpoznatijih tenora današnjice zaslužio je i vrhunsku glazbenu pratnju. Naime, slavnog gosta na zagrebačkom koncertu glazbeno će pratiti orkestar Zagrebačke filharmonije. Isti ove godine slavi 140 godina tradicije vrhunskog glazbovanja u Zagrebu i Hrvatskoj.

Promotori su glazbene umjetnosti diljem Hrvatske i kulturni ambasador Hrvatske u svijetu. Zaštitni su znak grada u kojem djeluje, glazbena institucija slavne prošlosti i velike tradicije koja utjelovljuje urbanu sliku Zagreba kao srednjoeuropskog središta glazbe, umjetnosti i kulture. U novo tisućljeće Zagrebačka filharmonija ulazi s posebnim ciljem da na svoje koncerte privuče još širu i brojniju publiku.

Uz orkestar Zagrebačke filharmonije od jeseni ćemo u Zagrebu uživati u izvedbama doista najvećih imena svjetske glazbene scene, a koncert na kojem će pratiti jednog od najboljih i najnagrađivanijih umjetnika današnjice, odličan je poziv brojnoj publici.

Tony Cetinski jedan od gostiju

Placido Domingo održava samo deset gala koncerata godišnje i izuzetna je čast ugostiti ga u Zagrebu i Hrvatskoj. Placido Domingo je umjetnik koji je otpjevao najviše opernih uloga u povijesti, ukupno 130 opernih uloga, u Zagrebu će izvesti poseban program, biran samo za zagrebačku publiku.

Slavni operni pjevač nastupa u pratnji Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem dirigenta Eugena Kohna. Gosti na koncertu slavnog tenora na zagrebačkom koncertu su dvije sopranistice , Ms. Angel Blue, Ms. Micaela Oeste i hrvatski pjevač Tony Cetinski.

Posebnu pogodnost pri kupnji ulaznica za koncert Placida Dominga imaju pretplatnici Zagrebačke filharmonije. U rujnu svi oni imaju 30% na kupnju ulaznice za spektakularni koncert Placida Dominga koji će se održati 21.listopada u Areni Zagreb. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima, dok pretplatnici Zagrebačke filharmonije moraju kupiti karte na prodajnim mjestima Eventima uz predočenje abonentske ulaznice(godišnje karte za sezonu 2011./12.).