Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Tony Cetinski pjeva, Lisinski pleše pod maskama

Osvojite ulaznice za karnevalski spektakl

Na jubilarnom petom, plesu pod maskama, na kojemu ludi Fašnik već tradicionalno skriva sve stolce Lisinskog i čudom parket Koncertne dvorane pretvara u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali, Tony Cetinski jedna od najvećih zvijezda u regiji zajedno sa svojim bendom, u subotu 1. ožujka, učinit će ovu plesnu večer još uzbudljivijom.

Publici pripremaju glazbenu poslasticu sastavljenu od uspješnica kao što su “Ako to se zove ljubav”, “Blago onom tko te ima”, “Kad žena zavoli” i pjesama s aktualnog studijskog albuma „Opet si pobijedila“ kojeg su obilježili hitovi: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“ – koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja.

Publika je ta koja ga želi čuti iznova što je posebno vidljivo na svim Tonyjevim koncertima. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe, Tonyjeve spontanosti i humora pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.

toni cetinski naslovnaNe propustite u subotu, 1. ožujka 2014. urnebesno karnevalsko putovanje uz plesne ritmove.
Možete biti sigurni da i te karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se uz Tonyja Cetinskog samo u Lisinskom.

Uz poznatog izvođača, glazbeni gosti ovog događaja bit će DINA E MEL feat. J.&S., DJ PHAT PHILLIE, DJ ROBERT MAREKOVIĆ

Osim koncerta jedne od najvećih zvijezda hrvatske estrade, bit će osmišljen i zabavni program u predvorjima Dvorane: žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu te bogate nagrade za najbolje maske.

Ulaznice možete još kupiti na blagajni i web stranici Lisinskog po cijeni od 120 kuna.

Djeca do 12 godina u pratnji roditelja imaju besplatan ulaz.

[box style=”0″]

OSVOJITE ULAZNICE

Poklanjamo vam 1×2 ulaznice za karnevalski spektakl s Tonijem Cetinskim u koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom TONI te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Nabrojite tri hita Tonija Cetinskog koje će slavni pjevač sigurno izvoditi na karnevalskom spektaklu.

Vaše prijave primamo do 26. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Katarina Celinić. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Najpoznatiji svjetski karnevali održavaju se u Brazilu, čiji su karnevali poznati kao posebno živopisni i razuzdani, a onaj u Rio de Janeiro se smatra...

Gastronomija

Svako područje Hrvatske ima specifičnu gastro tradiciju.

Gastronomija

Pokladnice su dobile naziv po pokladama, riječi koja dolazi od starohrvatskog glagola "klasti" = prerušavati se.

Putovanja

Karneval, poklade, maškare, mesopust, fašnik…samo su neki od mnogobrojnih naziva za nasmijane i šarene plesne povorke koje teku ulicama gradova diljem svijeta ispunjavajući zrak...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.