Tony otvorio noćni život Green Golda

Zagreb je dobio novu, dosada neviđenu dimenziju u noćnom životu. U petak je u sklopu poslovno-trgovačkog Green Gold Centra na Radničkoj cesti 52 otvoren Green Gold Club Bar & Restaurant. Riječ je o kompleksu koji na jednom mjestu objedinjuje šest klubova – Green Gold Club, Habana, 1 st coffee, Aussie bar, Hit Club i Al Metro koji će 24 sata dnevno zadovoljiti svačiji ukus svojim raznolikim i uzbudljivim sadržajima.

Zvijezda večeri na svečanom otvorenju bio je Tony Cetinski koji je zapalio prisutne svojim najvećim hitovima. U Tonyjevim su skladbama uživale brojne poznate osobe iz javnog i društvenog života poput Tončija Huljića, Zorana Mamića, Joška Lokasa, Mare Srezovića, Nataše Janjić, Marije Husar-Rimac, Rajka Dujmića, Darka Juranovića i mnogih drugih. Oni skloniji latino ritmovima, uživali su u Habani uz live svirku Garcie i španjolske vokalistice Mayte.

Drugi dan otvorenja je atmosferu do usijanja dovela jedna od najtraženijih ženskih DJ-a Miss Mavrik. Pored nje za vrhunski su se party ponovno pobrinuli Mayte, Atomic Dance Factory te DJ Emilio Dalbello. Tjedni program Green Gold Club Bar & Restauranta donosi za svakoga nešto pa će i najizbirljiviji glazbeni sladokusci pronaći večer za sebe.

Tako možete uživati u jazzu i srodnim glazbenim pravcima tijekom Easy Mondaya, a utorkom se vraćati u neka izgubljena vremena uz najbolju rock glazbu. Sredina tjedna, srijeda, posvećena je retro glazbenoj večeri i namijenjena mladima i svima koji se tako osjećaju. Četvrtak je rezerviran za isključivo domaću glazbu. Petkom u Green Goldu nude najluđu zabavu. Program pod dirigentskom palicom resident DJ Emilia Dalbella, praćen je live nastupima instrumentalista, na čemu bi pozavidio i originalni newyorški Studio 54.

Udarni klupski dan subotu ponovno će obilježiti groznica subotnje večeri uz najveće plesne hitove te urbanu klupsku glazbu. Nedjeljom Green Gold Club Bar & Restaurant pružaju dan za opuštanje i odmaranje. Art večer rezervirana je za brojna kulturno-umjetnička događanja, ne nužno vezana uz glazbu. U Green Gold Clubu upad je, cijeli tjedan i svih 365 dana u godini, besplatan.