Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Top 10 najljubaznijih naroda

Nije svejedno kakvi su domaćini zemlje u koju doputujete.

Hoće li neko putovanje ili godišnji odmor biti ugodni, ne ovisi samo o destinaciji, ponudi zabave ili cijenama. Veliku ulogu igraju i sami domaćini zemlje u kojoj se nalazite. Ako su ljubazni i prijateljski raspoloženi, i loše putovanje može postati nezaboravno. 1. Fidži Stanovnici ovog otočja zajedno s prirodnim ljepotama čine pravi raj južnog Pacifika. Ljudi s Fidžija glase kao puni topline, gostoljubivosti i prirođenim prijateljskim ponašanjem, pa ne čudi da se nalaze na prvom mjestu. 2. Irska Irci se nalaze na drugom mjestu ove ljestvice. Iskrena, prijateljska i susretljiva irska komunikativnost usredotočuje se na društvenu komunikaciju i time čini jednu od najčarobnijih atrakcija za posjetitelje ovog otoka. 3. Aruba Aruba ima povijesno ukorijenjenu prijateljsku atmosferu i mnogi ju nazivaju Sretnim otokom. Ugodna klima tijekom cijele godine zajedno s odličnim raspoloženjem domaćina koji imaju pozitivan i optimističan pristup životu privlači mnoge turiste iz cijelog svijeta. 4. Tajland Na visokom četvrtom mjestu nalazi se Tajland, zemlja osmijeha. Domaćini su srdačni i gostoljubivi, a poznati su po svom velikom smislu za humor i veselom duhu, što turistima omogućuje lako upoznavanje s njima. 5. Bermudi Prijateljski raspoloženi stanovnici Bermuda svoje goste privlače obećanjem da će u njihovoj zemlji ”osjetiti ljubav”. Nije stoga čudno što se ova zemlja smjestila na peto mjesto ljestvice. 6. Tahiti Još od vremena kapetana Cooka kad je Tahiti otkriven, nije se puno toga promijenilo – domaćini privlače ljude iz cijelog svijeta prijateljskom atmosferom i optimističnim pristupom života. 7. Trinidad i Tobago Etnički raznolik, ponosan i miroljubiv narod otoka Trinidad i Tobago pružit će vam ugodno druženje zbog susretljivog i gostoljubivog stanovništva. 8. Urugvaj Ova južnoamerička zemlja smjestila se na osmo mjesto zbog ležernog karaktera lokalnog stanovništva. Poznati su po tome što znaju uživati u životu, a osim toga slove kao vrlo dragi i odani ljudi. 9. Kanada Kanađani su narod poznat po svojoj prijateljskoj i tolerantnoj prirodi. Otvoreni su i topli, a to se vidi u njihovom otvorenom pogledu na različite kulture, kao i u dobrodošlici svakog turista. 10. Novi Zeland Ležeran šarm Novozelanđana smjestio je ovu zemlju na deseto mjesto. Stanovnici ovog otoka vrlo su gostoljubivi i otvoreni prema strancima.    

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Čak pet od top 10 gradova s najvećim brojem milijunaša na svijetu nalazi se upravo u ovoj državi u Sjevernoj Americi. 

Putovanja

Bilo da putnici više vole jezera okružena jelama, pješčanim plažama ili stijenama, život je mnogo ljepši na obali goleme slatkovodne površine.

Putovanja

Za sve koji žele pronaći idealno mjesto za odmor i rekreaciju, predstavljamo najpopularniju slavonsku destinaciju - Park prirode Papuk.

Trendovi

Pakiranje kofera ponekad može biti prava muka. Pogotovo kada ne znate što biste ponijeli.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.