Top 10 poklona za Majčin dan

13. svibnja obilježava se Majčin dan. Savršen dan da mami kažete hvala za svu bezuvjetnu ljubav koju vam je dala. Mame nikad ne zaboravljaju: kada je beba zadnji puta jela, gdje su ključevi, što sve treba spremiti za put, koje će vas omiljeno jelo posebno razveseliti ili što imate sutra za zadaću u školi.

Lista stvari koje mama mora zapamtiti je podugačka, ali mama se uvijek sjeti. Zašto se i vi, na ovaj poseban dan, ne biste sjetili zahvaliti svojoj mami. PokloniMe vam donosi 10 poklona kojima možete mami pokazati na poseban način da je niste zaboravili. Ona će to sigurno znati cijeniti.

1. Nazovi pravu ružu njenim imenom

Cvijeće je uvijek dobar poklon, ali ako joj poklonite pravu živu ružu koja se zove baš njenim imenom vaša mama će sigurno procvjetati od sreće.


2. Personalizirana čokolada

Mali, ali slatki darak na kojem možete ispisati svoju posebnu poruku za najbolju mamu na svijetu.

3. Kugla sa srcima i vašom slikom 

Stavite vašu najdražu zajedničku fotografiju u kuglu sa srcima, zvjezdicama ili leptirićima i budite sigurni da će ovaj poklon zauzeti posebno mjesto na polici, ali i u njenom srcu.

4. Personalizirane puzzle 

Napravite puzzle od vaše fotografije i uživajte u zajedničkom druženju dok skupa slažete ovaj poklon.

5. Generalno čišćenje doma ili nekoliko sati peglanja 

Ovo je poklon kojim ćete mami najbolje reći da cijenite sav njen trud i rad i da je konačno vrijeme da se i ona malo odmori.

6. Karte za balet, operu ili dramu u HNK u Zagrebu 

Nezaboravno je kulturno iskustvo koje će je sigurno razveseliti, pogotovo ako odete zajedno s njom u kazalište i skupa provedete dan.

7. Obiteljsko stablo – okvir za slike 

Objesite slike vaše obitelji na dizajnerski okvir za slike u obliku stabla ili natpisa Love i poklonite joj ono što je svakoj majci najvažnije, njena obitelj.

8. Obiteljski photoshooting 

Okupite cijelu obitelj i napravite vaše profesionalne fotografije koje će krasiti vaš kamin, zid ili desktop. Zasigurno poklon u kojem ćete još dugo godina svi skupa moći uživati.

9. Nauči skuhati naj kavu by Nik Orosi 

Ako u ovom užurbano svakodnevno ritmu često ne stignete popiti s mamom kavu, pošaljite je na tečaj pravljenja kave na kojem će joj najbolji hrvatski barista pripremiti njen omiljeni napitak. Mama zaslužuje najbolje.

10. O'čajna kolekcija – Give Tea a Chance 

Popijte s mamom i ostalim svjetskim mirotvorcima u miru čaj. Sigurno će joj upravo šalica razgovora s vama najviše značiti.

Zadnje, ali ne manje bitno, svakako je zagrlite i recite koliko je volite.