Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Top.HR Music Awards najavio sarajevski čarobnjak Dino Merlin

Najiščekivaniju dodjelu glazbenih nagrada – Top.HR Music Awards najavio je sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin

Najiščekivaniju dodjelu glazbenih nagrada – Top.HR Music Awards najavio je sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin. Jedan od najvećih umjetnika s ovih prostora nedavno je ponovo pokorio regionalnu glazbenu scenu sa singlom i video spotom „Mi“, a u Novu godinu je ušao s još jednom glazbenom senzacijom u obliku dueta „Dođi“ s popularnom Senidah, koji je izazvao pravu ‘eksploziju’ na YouTube-u i društvenim mrežama. Dino je uoči ovogodišnje dodjele hrvatskoj publici uputio posebnu video poruku:

Trenutke često pamtimo po glazbi, bili oni sretni ili prepuni tuge, glazba je savršen način za otploviti u neku drugu dimenziju. Uz nju se ne osjećamo sami i predstavlja velik i sastavni dio ljudskog života. Postoje pjesme koje su obilježile hrvatsku glazbu, koje žive i dan danas i uvijek nešto zaiskri kada ih čujemo. Bez obzira na situaciju koja je pogodila čitav svijet, glazba se nije prestala stvarati. Izvođači rade na svojim pjesmama, snimaju se i video spotovi, sve po pravilima ‘novo normalnog’ života. Unatoč neizvjesnosti koja je već neko vrijeme zauzela ulogu u mnogim životima i zanimanjima, Top.HR Music Awards će ponovo ugledati svijetlo dana i samim time podsjetiti na ljepotu, veličinu te važnost glazbe. Kombinacija starog i novog te različiti glazbeni žanrovi, obilježit će dodjelu koja će radi epidemiološke situacije, biti održana po svim epidemiološkim propisima i to s dvije lokacije – najsuvremenijeg televizijskog studija RTL-a te iz studija u Jadran filmu, ali ove godine bez publike.

Neki od doajena hrvatske glazbe, poput Radojke Šverko, Zorice Kondže, Urbana, Opće Opasnosti i Ansambla Lado,  dodatno će uveličati ovogodišnji Top.HR Music awards, upravo svojim neodoljivim izvedbama nekih starih klasika, a samim time i proslaviti, zajedno s publikom preko malih ekrana – 25 godina Hrvatske diskografske udruge. Također ćemo se prisjetiti  i velikog Rajka Dujmića i Krunoslava Kiće Slabinca kroz  nastupe Marka Tolje i Ivane Kindl.

Top.HR Music Awards glazbena je nagrada u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i RTL-a, a predstavlja jedinstveno glazbeno priznanje na domaćoj sceni.  Kategorije za ovogodišnji Top.HR  Music Awards nagradu su: najstreamaniji izvođač, najprodavaniji domaći album, najprodavaniji strani album, pjesma godine, grupa, muški izvođač, ženski izvođač,  novi izvođač i najstreamanija pjesma. Tko je u ovoj vrlo značajnoj i najneobičnijoj godini osvojio nagrade, saznat ćete u nedjelju 07. veljače 2021. u 17:15 sati kada će dodjela biti emitirana na RTL-u. Glazba nas spaja, poručuju organizatori. Ne zaboravite u njoj uživati svaki dan.

 

Foto: Edvin Kalić

Više

Zanimljivosti

U zagrebačkom klubu Mint club & more sinoć je održana treća dodjela nagrada Top.HR Music Awards koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a...

Događanja

Najiščekivanija dodjela glazbenih nagrada – Top.HR Music Awards sinoć je otkrila tko su najuspješniji glazbenici u protekloj godini.

Događanja

Nova nagrada na hrvatskoj glazbenoj sceni, Top.HR Music Awards, od svog nedavnog predstavljanja, izazvala je ogromni interes, kako struke, tako i publike, koja je...

Događanja

Kako bi se odala čast jednom tako dugom glazbenom ''putovanju'' kroz vrijeme te kako se ne bi zaboravile one dobre, stare, istinske čari slušanja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.