Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Topshop T-shirt kolekcija

Mladi dizajneri i popularni brend proslavili suradnju dugu 10 godina.

Top Shop je novom kolekcijom majica kratkih rukava proslavio 10. godišnjicu uspješne suradnje s NEWGEN organizacijom koja je osnovana 1993. od strane British Fashion Councila. Ime organizacije je spoj riječi New i Generation i ona kako i samo ime kaže, okuplja nove nade modnog svijeta u Velikoj Britaniji.


Meadham Kirchhoff

Roksanda Ilincic

Posljednjih 10 godina upravo je ovaj modni brend zaslužan za potporu i pomoć mladim dizajnerima koje okuplja NEWGEN organizacija.


Erdem

Marios Schwab

Svoje jedinstvene printeve ovu su godinu na majicama kratkih rukava s ostatkom svijeta podijelili sljedeći modni kreatori: Mary Katranzou, Erdem, Jonathan Saunders, Christopher Kane, Holly Fulton, Marios Schwab, Meadham Kirchhoff, Peter Pilotto, JW Anderson and Roksanda Ilincic. 


Mary Katranzou

Peter Jensen

Šareni printovi u ovoj kolekciji uistinu su posebni i zanimljivi i svaki od njih priča svoju priču i upotpunjuje neki drugi stil. Prodaja ovih poželjnih komada kreće i traje u vrijeme London Fashion Weeka, odnosno od 17. do 21. veljače.


JW Anderson

Jonathan Saunders

Osim u dućanima na Otoku, moguće ih je 'uhvatiti' i online kupnjom. Osim toga cijela kolekcija ima i humanitarni karakter jer će se kompletna zarada od prodaje majica donirati udruzi Centrepoint koja skrbi o beskućnicima.


Holly Fulton

Christopher Kane

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Na poslu stječemo prijatelje, družimo se, slavimo rođendane, okupljamo se.

Fashion report

T-shirt je jedan od najudobnijih odjevnih predmeta koji svatko posjeduje u svom ormaru, a pored toga najbolje izražava našu osobnost.

Život u dvoje

Bračne vode nisu tako mirne.

Gastronomija

Nakon uspješnog Malog piknika, poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda koja pod svojom kapom okuplja domaće OPG-ove, Mali plac, pokreće još jedan poseban projekt,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.