Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Torbe od gramofonskih ploča

Record bags by R.R. nove su hit torbe u gradu!

Svestrani mladi umjetnik Luka Horvatek ugodno je iznenadio sestru i njezine prijateljice kada im je odlučio napraviti torbe od prave kože i starih gramofonskih ploča. Na ploče je nalijepio popularne naljepnice, torbe je ukrasio koncem i zakovicama te nadodao lance.Cure su oduševljene iz više razloga. Prvi, svaka je torba unikat. Drugo, same mogu birati materijal od kojeg žele da se torba izradi, poput krzna zebre, kože zmije ili krokodila i sl. Treće, mogu izabrati i koje će gramofonske ploče biti dio samo njihove torbe kao i što će se nalaziti na naljepnici. Ako ste ludi za grupama Rolling Stones ili Bijelo Dugme, upravo njihove ploče mogu biti na vašem unikatnom modnom dodatku.

Također, Luka gravira i posebne poruke ljubavi i prijateljstva po želji na male pločice, koje savršeno odgovaraju uz ovakvu torbu."Tata se oduvijek bavio izradom kožnih remena i torbi, a budući da sam uvijek bio uz njega i promatrao ga kako radi, ljubav prema izradi unikatnih predmeta za žene jednostavno je prešla na mene", rekao je mladi umjetnik.

Cijena jedne ovakve unikatne torbe je oko 1.500 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Održavanje dnevne beauty rutine uz NIVEA Rose Touch liniju za njegu kože pravi je užitak.

Beauty report

Eucerin Anti-Pigment njega posebno je formulirana kako bi smanjila hiperpigmentaciju za ujednačeniju i sjajniju kožu.

Beauty report

Dermatolozi smatraju da za osobe koje provode puno vremena pred ekranima ima smisla uvesti zaštitu od plavog svjetla u redovnu njegu.

Beauty report

Ljepota, nježnost, ženstvenost i savršenstvo – pojmovi su koji tek približno opisuju novu CHERRY BLOSSOM liniju iz kolekcije 100% SPA Kozmetike Afrodita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.