Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Torbe od gramofonskih ploča

Record bags by R.R. nove su hit torbe u gradu!

Svestrani mladi umjetnik Luka Horvatek ugodno je iznenadio sestru i njezine prijateljice kada im je odlučio napraviti torbe od prave kože i starih gramofonskih ploča. Na ploče je nalijepio popularne naljepnice, torbe je ukrasio koncem i zakovicama te nadodao lance.Cure su oduševljene iz više razloga. Prvi, svaka je torba unikat. Drugo, same mogu birati materijal od kojeg žele da se torba izradi, poput krzna zebre, kože zmije ili krokodila i sl. Treće, mogu izabrati i koje će gramofonske ploče biti dio samo njihove torbe kao i što će se nalaziti na naljepnici. Ako ste ludi za grupama Rolling Stones ili Bijelo Dugme, upravo njihove ploče mogu biti na vašem unikatnom modnom dodatku.

Također, Luka gravira i posebne poruke ljubavi i prijateljstva po želji na male pločice, koje savršeno odgovaraju uz ovakvu torbu."Tata se oduvijek bavio izradom kožnih remena i torbi, a budući da sam uvijek bio uz njega i promatrao ga kako radi, ljubav prema izradi unikatnih predmeta za žene jednostavno je prešla na mene", rekao je mladi umjetnik.

Cijena jedne ovakve unikatne torbe je oko 1.500 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Hranjiva obnova kose izložene suncu, soli, pjesku i kloru.

Beauty report

NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda omogućuje ti zaštitu kože iznutra i izvana.

Beauty report

L’Erbolario ima učinkovite proizvode visoke kvalitete za zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja.

Savjeti i preporuke

Radi se o najjefikasnijem UV filteru koji štiti od najjačih UV zraka u solarnom spektru, štiteći kožu od ultra dugih UV zraka i dubokog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.