Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Torbica ili knjiga?

Modni brand Kate Spade dizajnira clutcheve za knjigoljupce.

Američki modni brand Kate Spade New York dizajnirao je clutch torbice koje izgledaju poput knjiga. Kreativna direktorica branda Deborah Lloyd objasnila je da žena koja nosi Kate Spade želi biti u centru pozornosti, a s ovom originalnom clutch torbicom zasigurno će privući sve poglede. Torbice izvana izgledaju kao korice omiljenih književnih djela, a kada ih ne nosite, možete ih izložiti na police i pretvarati se da imate kolekciju knjiga.

Emma, Romeo i Julija, Važno je zvati se Ernest, Veliki Gatsby, Velika očekivanja i mnogi drugi klasici poslužili su kao inspiracija za unikatan dizajn ovih torbica.Elegantne, ženstvene i chic clutch torbice privlače pozornost kada ih nosite sa sobom, ali i na policama u vašem domu.Cijena ovog originalnog modnog dodatka je 325 USD.Osim knjiga, i novine su poslužile kao inspiracija za zanimljivu clutch torbicu čija je cijena 125 USD.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Kad Kollhoff neočekivano izgubi posao, bit će potrebna moć knjiga i jedne devetogodišnje djevojčice da svi, pa i sam Carl, pronađu hrabrosti prići jedni...

Darivanje

Ovih se dana u hrvatskim knjižarama pojavila prekrasno ilustrirana knjiga Sunce, more i zvijezde hvaljene ilustratorice Iulije Bochis.

Darivanje

Izgubljena sestra dirljiva je i složena, prekrasno ispričana priča, a Dinah Jefferies još se jednom magičnim destinacijama uvlači pod kožu.

Darivanje

Vodič za dame: kako uloviti bogatog muža – prvijenac engleske spisateljice Sophie Irwin koji se prevodi na više od 25 jezika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.