Trajno ravnanje i kovrčanje kose

Uskoro nam stiže božićno vrijeme kada se svi polako počinjemo spremati za slavlje i izlaske. Naravno to je i razdoblje kada posebnu pažnju posvećujemo svojoj frizuri. Želimo zablistati ne samo u najluđoj noći u godini, nego taj glamurozni look zadržati što je duže moguće.

Tu nam svakako u pomoć dolaze dva nova L'Oréal Professionnel proizvoda za trajno ravnanje ili kovrčanje kose pomoću kojih će frizeri omogućiti look koji će potrajati i nakon svih zabava. Kao što je vrijeme za novogodišnje odluke, vrijeme je i za neke promjene na području kose.

Za ravnanje kose – X-tenso Moisturist

Zaglađivanje kose već je dugo trend na tržištu. Zaglađena kosa jedna je od najčešće traženih trajnih usluga u frizerskom salonu. Proizvodi za trajno ravnanje i trajnu ondulaciju najviše su tehnološki orijentirani proizvodi u frizerskoj industriji. Promjena strukture kose kako bi se stvorio novi oblik i tekstura definitivno je posao profesionalaca.

Novi X-tenso Moisturist rezultat je susreta dvaju svijeta: zaglađivanja i tretmana, temelji se na nutri-kationskoj tehnologiji.

Inspirirana formulama za njegu kose X-tenso formula obogaćena je s dva aktivna sastojka: kationskim aktivnim sastojcima koje sačinjavaju molekule sposobne za zaglađivanje vlakna točno ciljajući na oslabljena područja kose i omekšavajućim agensima i voskom koji potiču zaglađenost i mekoću kose. Kada se aplicira na kosu, ovaj njegujući koktel omogućuje lakše raspetljavanje te sjajnu, meku i podatnu kosu.

X-tenso Moisturist trajno ravna kosu pružajući joj dugotrajan učinak ravnanja, istovremeno je njegujući. Namijenjen je valovitoj i kovrčavoj kosi za relaksiranje, reduciranje volumena i potpuno ravnanje kose.

S jednim proizvodom frizeri su u mogućnosti pružiti tri usluge ravnanja ovisno o željama klijentica – smanjenje volumena, umjereno ravnanje i intenzivno ravnanje. I ono što je najvažnije, kosa se u procesu neće oštetiti jer ovaj proizvod ne sadržava formaldehid.

Za kovrčanje kose – Dulcia Advanced

Prva dugotrajna osnažujuća trajna ondulacija – usluga za volumen i prirodni valoviti izgled kose. Djeluje u sve tri zone kose. Zona A+B, površina kose: obavija vlakno kose te osigurava zaglađenost i lakše raščešljavanje te zona C, jezgra: prianja uz kortekst, restrukturira vlakno kose te pruža kosi više fleksibilnosti. Kovrče se lakše formiraju te traju duže.

Lookovi koje možete postići kod svog frizera koristeći ovaj proizvod su glamurozne kovrče – velike, ženstvene, savršeno definirane kovrče, lagano valovita kosa – divlje, prirodne kovrče te trajni volumen – volumen od korijena do vrhova.