Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Trajno ravnanje kose

Brazilsko ravnanje kose, firizerski novitet za kojim su svi poludjeli, od sada i u Zagrebu.

Ovogodišnji Salon International London, najpoznatiji svjetski sajam frizera na svijetu predstavio je, između ostalog, i revolucionarnu metodu trajnog ravnanja kose!

Poznata zagrebačka frizerka, vlasnica frizerskog ateliera Monet, Maja Misirić, oduševljena rezultatima ovog postupka donosi ovu metodu i u našu metropolu! Službeni naziv metode je Brazilian Keratin Therapy, tvrtke Eternity Liss.

Za sve one kojima je život bez pegle za kosu postao nezamisliv ravnanje kose uz pomoć keratina vijest je broj jedan. Iako ime potječe iz istog podneblja kao i čuvena "brazilka", geografsko porijeklo je jedino što povezuje ta dva načina frizerskog oblikovanja.Prilikom brazilskog ravnanja koristi se keratin, protein sadržan u ljudskoj vlasi, koji omekšava, zaglađuje i najvažnije izravnava kosu. Nakon što se nanese na korijen dlake pomoću pegle pod viskom temperaturom unosi se u dlaku hidratizirajući je i osiguravajući joj visoki sjaj. Može se primijeniti na sve vrste kose, neovisno o njezinoj gustoći i stupnju obojanosti, a najbolji rezultati postižu se upravo na najviše oštećenim vlasima. Tretman traje između jednog i četiri sata, ovisno o dužini i gustoći kose, a rezultati traju između tri i šest mjeseci.

Keratin je prirodni sastojak ljudske vlasi, koji ne oštećuje kosu, već ju, dapače, štiti stvarajući preko vlasi zaštitni film. Prirodno kovrčava i valovita kosa ostaje ravna nakon svakog sljedećeg pranja i može se modelirati kako želimo. Tako tretirana kosa ne podliježe utjecaju vremenskih prilika poput vlage. Postupak keratinom može se ponoviti za tri do četiri mjeseca, ovisno o brzini rasta kose.U Zagrebu se ovaj tretman može dobiti u zagrebačkom frizerskom atelieru Monet, Bauerova 7, po cijeni od 450 kuna, ovisno o gustoći i duljini kose.

OSVOJI TRETMAN

Frizerski atelier Monet i She.hr poklanjaju vam tretman ravnanja kose.

Ako želite osvojiti tretman, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom MONET i točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i tretman možda postane vaš!

Koji je glavni sastojak ovog tretmana?

Prijave primamo do 16. studenog, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!
Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnica tretmana trajnog ravnanja kose u Frizerskom atelieru Monet je: Tihana Damjanović.
Čestitamo! Informaciju o tretmanu primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Kad vidiš frajera s kosom do ramena, dođe li ti da uzmeš škare i ošišaš ga ili da zabiješ nos u tu grivu i...

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Savjeti i preporuke

Ta vaša divna, nova boja je toliko raskošna, jednostavno se presijava! Baš vam pristaje! No, već nakon par dana to je sasvim druga priča

Beauty report

KLORANE je razvio šampon s kamilicom koji je pogodan za osobe s plavom, obojenom i posvijetljenom kosom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.