Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Transformacija kose koja se nastavlja i kod kuće

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer & SalonLab App predan je transformaciji kose i besprijekorno se nadopunjuje s najnovijom linijom proizvoda Fibre Clinix.

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer & SalonLab App predan je transformaciji kose i besprijekorno se nadopunjuje s najnovijom linijom proizvoda Fibre Clinix. Najnaprednija i najmoćnija linija proizvoda za oporavak i transformaciju kose dolazi u bočicama s holografskim elementima i pastelnim tonovima koji zasigurno neće ostati neprimijećeni. Fibre Clinix je potpuno modularni režim njege kose u salonu koji koristi vrhunsku tehnologiju i u potpunosti se prilagođava potrebama svakog tipa kose – od salona do kućne njege. Uz holistički pristup, oporavak kose započinje u salonu uz naprednu trostruku bonding tehnologiju koja pruža instant transformaciju i povratak zdrave kose.

Salonska Fibre Clinix usluga uključuje Tribond šampon koji čisti kosu i priprema ju za personalizirani tretman s Tribond maskama za tanku ili debelu kosu koje se miješaju s jednim od 5 boostera koji ciljano popravljaju vlasi – izvana i iznutra. Za postizanje dugotrajnih rezultata sada je moguće iznimno lako održavanje kod kuće uz rutinu prilagođenu specifičnim potrebama i revolucionarne linije proizvoda koje su razvijene sa sastojcima koje inače često viđamo i obožavamo u proizvodima za njegu kože. Svaka Fibre Clinix linija namijenjena za korištenje kod kuće sastoji se od šampona, regeneratora, regeneratora koji se ne ispire, tretmana i boostera:

  • Fibre Clinix Vibrancy – formula s AHA kiselinama koja daje vibrantnost i dugotrajnost svježine obojenoj kosi;
  • Fibre Clinix Fortify – formula s niacinamidom koji iznutra jača oštećenu i prekomjerno obrađenu kosu;
  • Fibre Clinix Hydrate – formula sa Squalane kompleksom koji pomaže hidratizirati suhu i lomljivu kosu;
  • Fibre Clinix Volumize – formula s fitokinom koja pruža trajan antistatički učinak, kontrolu i stabilnost tanke i slabe kose;
  • Fibre Clinix Tame – formula s ceramidom koja zaglađuje površinu kose i daje anti-friz efekt.

Zahvaljujući snažnoj obnavljajućoj Schwarzkopf Professional tehnologiji, Fibre Clinix linija postavila je nova pravila i standarde obnove kose s prilagodljivim salonskim režimom i personaliziranom njegom kod kuće koja targetira svaki tip kose. Korištenjem naprednih tehnologija u Fibre Clinix linijama, poput trostruke bonding i C21 tehnologije, obnavlja se unutarnja i vanjska struktura kose unutar 60 dana, potpuno se zatvara poroznost kose te se postiže do 10 puta jača kosa.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Fibre Clinix Tame je vaš!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. rujna točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Željka Milivojević

[/box]

Više

Savjeti i preporuke

Schwarzkopf Professional pruža potpunu podršku frizerskim salonima i njihovim klijentima te donosi inovacije koje predstavljaju budućnost u njezi kose.

Dobar posao

U obrazovnim sustavima diljem svijeta strukovna zanimanja se marginaliziraju te sve manje učenika upisuje strukovne srednje škole.

Savjeti i preporuke

Kosa je iznimno mekana, sjajna i lagana za oblikovanje bez obzira na tip kose.

Savjeti i preporuke

Schwarzkopf Professional koristi svoju stručnost u kreiranju najnovije kolekcije frizura, inovativnih proizvoda za njegu zrele kose i najnovijih boja koje ovim snažnim ženama daju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.