Traži se najoriginalniji Adidas Originals fan

Adidas Originals predstavlja novo poglavlje "Adidas Is All In" kampanje pod nazivom All Originals Represent. Kao dio globalne kampanje Adidas je pokrenuo lokalnu Facebook aplikaciju, na kojoj pozivom "predstavi svoju ekipu" želi potaknuti mlade ljude da pokažu kreativnost i osobnost.

Pobjednike natječaja, koji će osvojiti titulu domaćih najoriginalaca, izabrat će žiri u sastavu Mario Petreković, voditelj i vječni kreativac, DJ Chill, jedan od predstavnika hrvatske hip-hop scene i klupske scene, street art umjetnica Oko i modna blogerica Isabella Rakonić.

Kako bi se prijavili na All Originals Represent Facebook aplikaciju svi zainteresirani moraju obući Adidas Originals i najkasnije do 29. listopada, uploadati fotografiju uz kratak tekst s objašnjenjem po čemu su oni posebni.

Fanovi stranice pozivaju se da lajkaju svoje favorite i pomognu žiriju izabrati najoriginalniju ekipu koja će na ekskluzivnom druženju u Adidas Originals shopu, u Bogovićevoj 1a, dobiti potrošačku karticu i dodatni popust na kupovinu u trajanju od godine dana.

Pokretanje lokalne Facebook aplikacije dio je globalne All Originals Represent kampanje u kojoj je cilj potaknuti mlade generacije iz cijelog svijeta da pokažu što predstavljaju, kao individualci i kao dio svoje ekipe.

Naslovna lica kampanje su superzvijezda Nicki Minaj, hip hoper Big Sean, korejski pop fenomen 2NE1, Kids These Days, modni dizajner Jeremy Scott i NBA zvijezda Derrick Rose, a video za kampanju u središte priče stavlja ulice diljem svijeta i povezuje globalni kreativni duh od New Yorka do Tokija, Pariza do Rio de Janeira.

Kampanja predstavlja i novu Adidas Originals kolekciju u kojoj dominira collegiate odjeća inspirirana 'šminkersko-studentskim' stilom i novim retro nadahnutim izdanjima tenisicama. Hit su majice s kapuljačom i crno-bijele i smeđe-plave jakne s rukavima druge boje kakve nose američki srednjoškolci i studenti s prestižnih američkih koledža s istočne obale poznatih kao Ivy League pa su na majicama, haljinama i džemperima printevi bršljana i sove. Legendarne tenisice ZX750 – pojavile su se krajem '80-ih godina, a ove su godine doživjele povratak na scenu u nabrijanom i još udobnijem izdanju.