Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Traži se shopping konzultant

Najbolji posao na svijetu – kupovanje do besvijesti za plaću od 5.000 eura.

Marie-Julie Gagnon zbilja je svestrana: ona je novinarka, kolumnistica, blogerica, književnica, svjetska putnica… No, zahvaljujući jednostavnom i duhovitom kućnom videu koji je snimila u svom podrumu, ova djevojka iz Montreala mogla bi osvojiti jackpot ako pobijedi na drugom natječaju za najbolji posao na svijetu.

Natječaj je uslijedio nakon prošlogodišnjeg globalno uspješnog "Najboljeg posla na svijetu" koji je tražio nekog tko će paziti na tropski otok uz obalu Australije.

Ovaj put pobjednik će postati "međunarodni konzultant za shopping" za LetsBuyIt.com. Do sada je više od 25 tisuća ljudi pogledalo snimku Marie-Julie Gagnon, što znači da je zasad na prvome mjestu.

''Da sam znala da će video pogledati više od 10.000 ljudi, počešljala bih kosu prije nego što bih ga snimila'', kaže ona.

Marie-Julie za natječaj je doznala dok je tražila priču za njezin blog pod nazivom En transit. Kaže da se prvo samo nasmijala te dodaje: ''Nisam to shvatila ozbiljno, ali sad bih zbilja voljela pobijediti!''

''Napokon bih mogla iskoristiti svoje iskustvo u shoppingu skupljano tijekom godina putovanja po svijetu. Shopping je dio mojih rituala kad putujem. Volim njuškati uokolo i pronalaziti jedinstvene komade odjeće koje ne bih našla nigdje drugdje.''

Uloga shopping konzultanta bio bi posao iz snova za milijune žena. Dužnosti uključuju posjećivanje glavnih svjetskih modnih prijestolnica poput Pariza, Tokija, Londona ili Berlina, kao i trošenje 10.000 eura na odjeću. A sve to nakon zagarantirane mjesečne plaće od 5.000 eura.

Osim toga, stalno se putuje poslovnom klasom u avionima, a odsjeda se u prestižnim hotelima.

Na natječaj se možete prijaviti na http://job.letsbuyit.co.uk do 14. prosinca, a na istoj stranici možete glasati za svoje favorite.

Po čemu je poseban video Marie-Julie Gagnon pogledajte ovdje:
www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Sanjarenje o obećavajućoj ideji, a zatim izvršavanje svoje vizije svakako je važno u poslovanju. No, to nije jedina stvar. Uspjeh je također bitan.

Dobar posao

Čak i 20 godina kasnije neki poslovni savjeti zlata vrijede.

Dobar posao

Možda mislite da zadirkivanje prestaje kad završite srednju školu, ali gnjavatori postoje i u mnogim tvrtkama i uredima.

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.