Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Tražimo She mladenku

Osvojite nagradni fond za vjenčanje u vrijednosti od 15 000 kuna

Prije no što krenete s mukotrpnom organizacijom vlastitog vjenčanja vrijeme je za She mladenka nagradni natječaj. Kako biste izbjegli migrene popraćene visokim računima najma vjenčanice, nakita, cvjetnih aranžmana i ostalih detalja bez kojih ne možete zamisliti dan svojeg vjenčanja donosimo vam jedinstvenu priliku da osvojite nagradni fond za vjenčanje u vrijednosti od 15 000 kuna. Zablistajte u raskošnoj Vesna Sposa vjenčanici, naglasite svoju ljepotu Zaks nakitom, a idućeg dana pokažite svoje kulinarsko umijeće u Zepter posuđu. Razmazite se u rukama frizera i kozmetičarki te zablistajte prije no što kažete tu veliku riječ ‘uzimam’.

vizual she mladenka

Kako do nagrade?

Kažu da slike govore više od tisuću riječ. Vrijeme je da iskažete svoju kreativnost, pretočite ljubav na komad papir i opravdate titulu savršene mladenke. Prikažite nam svoje idealno vjenčanje kroz kolaž! Lijepite detalje iz novina i časopisa, crtajte ili stavljate svoje slike te kroz njih prikažite svoje idealno vjenčanje. Fotografirajte prikaz te ga pošaljite na mail [email protected] s naslovom MOJE IDEALNO VJENČANJE, a mi ćemo svakog dana stavljati vaše radove u album na našoj Facebook stranici. Na vama je da podijelite sliku na vašem Facebook zidu, sakupljate lajkove i sherate. Odluku o dami koja će ponijeti titulu She mladenke donosi stručni žiri She-a te Dani vjenčanja. Nagradni natječaj traje do 02. listopada.

[box style=”0″]

Nagradni fond uključuje:

  • ZEPTER set posuđa u vrijednost od 7.800 kn
  • VESNA SPOSA poklon bon za najam vjenčanice u vrijednosti 3.000 kn
  • RADIX kozmetika poklon paket GUERLAIN kozmetike
  • ZAKS poklon bon u vrijednosti 500 kn

[/box]

logotipovi konacnoSretna dobitnica nagradu preuzima na Danima vjenčanja u nedjelju 06. listopada.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Dobar posao

Samom inovacijom uspješno je proizveden najkvalitetniji pčelinji otrov na svijetu, a u našoj redakciji smo ga imali čast isprobati u proizvodima BeeVenom touch.

Savjeti i preporuke

Imate li neke nedoumice ili uvijek želite saznati više, evo 10 beauty koraka koja nam je otkrila Tonka Ivanović Čabraja!

Beauty report

essence pokreće kampanju brenda koja, između ostalog, promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje. Naša ružičasta boja za nas nije samo boja; to je ponos,...

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Advertisement