Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
torbica za izlazak
torbica za izlazak

Trendovi

Treba vam torbica za izlazak? Unajmite ju!

Svaka klijentica plaća jednokratno jednogodišnje članstvo u klubu u iznosu od 380 kuna kao i jednokratan najam

Zaljubljenicama u modu po prvi je puta dostupna jedinstvena usluga najma modnih dodataka, prvenstveno torbica i nakita. Smješten u samome zagrebačkome centru, u Ilici 47 a, Silver Club u svojoj ponudi ima više od 500 torbi i 100 komada nakita prikladnih za različite prigode, pa ako vam treba torbica za izlazak, a znate da ju nećete baš previše puta iskoristiti, ovo je mjesto za vas.

“Poslovni model razvijali smo više od godinu dana i uložili smo iznimno mnogo truda. Ideju sam dobila prateći svjetske modne trendove, ali i na temelju vlastitog iskustva. Puno puta sam kupila modni dodatak za neku prigodu koji kasnije više nisam nosila i nije mi bio potreban, tako da se ideja o ovakvoj usluzi nametnula se sama po sebi”, izjavila je Dora Fanjek, vlasnica Silver Cluba.

torbica za izlazak

Dora Fanjek, vlasnica Silver Cluba

Dora je apsolventica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a strast za modom razvila se od ranih dana. Svjesna ograničenja hrvatskog tržišta kad je u pitanju moda, shvatila je kako je nužno bilo ponuditi klijenticama modne dodatke koje će zadovoljiti različite ukuse i često mijenjanje trendova, ali po povoljnoj cijeni.

Svaka klijentica plaća jednokratno jednogodišnje članstvo u klubu u iznosu od 380 kuna, u što je uključeno i osiguranje od oštećenja posuđenih artikala, ali i cijena same članarine ovisi o paketu usluga koje klijentica odabere, ovisno o tome koje će artikle najčešće posuđivati. Cijena posudbe iznosi od 10 do 30 kuna, a svaki artikl posuđuje se na dva tjedna, uz mogućnost produženja. “Svakoj klijentici rado ćemo dati savjet u skladu s njezinim stilom i prigodom te pomoći odabrati idealan modni dodatak”, naglasila je Dora.

Silver Club trenutno će biti otvoren u Zagrebu, a vlasnica naglašava da će uskoro uslugu proširiti u druge gradove u Hrvatskoj, a uskoro kreće i posudba putem weba, kako bi članice kluba što lakše dolazile do željenih artikala.

torbica za izlazak

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Talijanski brend Replay predstavlja omiljene modne dodatke bez kojih je nezamisliva bilo koja modna kombinacija - radi se naravno o torbama.

Trendovi

Poigrajte se upečatljivim i zanimljivim nakitom, bilo u svrhu postizanja onog završnog “wow” efekta svojeg ljetnog looka, bilo da pak cijeli outfit kreirate oko...

Dizajn

Ovog ljeta Zaks zlatarnice pripremile su glamurozne modne dodatke čije ćete dodire na preplanuloj koži jednostavno obožavati.

Fashion report

Kroz mladenačke kreacije ovi modni dodaci ukrašeni najtraženijim proljetnim simbolima poput srca i leptirića isprepliću se sa svetim motivima, a sve kako bi na...

Advertisement