Trend report: Nokti boje kože

Proljeće nam možda nije još pokucalo na vrata, ali beauty trendovi koji su pratili kolekcije svjetskih dizajnera za proljeće/ljeto 2014. nestrpljivo su pronašli put do mnogih poznatih dama.

Osim na modnim pistama svjetskih tjedana mode lak boje kože ili popularni nude mogao se vidjeti i na prstima zvijezda poput Jessie J i Millie Mackintosh. Prirodno je opet IN stoga vam donosimo vodič kako napraviti savršenu manikuru s lakom boje kože.

Pripremite nokte

Manikura s lakom boje kože treba biti savršena, jer ako je ima bilo kakve nepravilnosti, grbice ili ogrebotine, neće izgledati prirodno niti chic. Stoga finom rašpicom ispolirajte površinu noktiju, omekšajte i pogurajte kožicu na korijenu nokta ako je potrebno te stavite bazni lak.

Pronađite svoju nijansu

Iako većina kad se spomene lak boje kože odmah pomisle na kremaste bež nijanse, kada tražite lak koji prati beauty trend koji je ušao na velika vrata i zadržat će se s nama do kraja ljeta, birajte nijansu koja je najsličnija vašoj puti. Lak boje kože koji pristaje primjerice Beyonce, neće biti idealan za Angelinu Jolie.

lakovi boje koze

Tajna je u slojevima

Ako ne možete naći savršenu nijansu laka boje kože, pokušajte nanositi sloj na sloj dvije ili tri različite boje laka. Ružičasti ili lak boje breskve nanesite na zemljani taupe (sivo-bež) lak. Slojevito nanošenje lakova odličan je trik ako ne želite presjajne nokte.

Završite s nadlakom

Ne samo da će nadlak pomoći da vam manikura traje dulje, nego će vašim noktima dati završni visoki sjaj koji je ključan u ženstvenom trendu ove sezone.