Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Trenutak plemenitosti za osmijeh djeteta

U Osijeku je održan humanitarni koncert četverogodišnjeg Domagoja Marasa

Trenutak plemenitosti za osmijeh djeteta moto je humanitarnog koncerta upriličenog za četverogodišnjeg Domagoja Marasa iz Daede pokraj Osijeka, održanog u petak 7. svibnja.
Sav prihod prikupljen na ovoj humanitarnoj večeri u osječkom Hotelu Royal, namijenjen je kupnji pomagala koja bi malom Domagoju olakšala život.

"Uspjeli smo prikupiti potrebna sredstva", rekao je Gordan Jerkić, jedan od organizatora koncerta.

Domagoj Maras rođen je u 26. tjednu trudnoće i prilikom poroda bio je težak tek jedan kilogram. Zbog svega toga suđen je na cjelodnevno ležanje, jer ne sjedi ni uz pomoć druge osobe, zaostaje u motoričkom smislu, a pokreti su mu na razini šestomjesečne bebe."Bez obzira na sve to Domagoj se smije i prepoznaje članove obitelji. Iako mu smetaju zvukovi, uspio je izdržati do kraja koncerta. Ponosni smo na sve naše prijatelje i one koji su nam došli pomoći i podržati nas", kaže mama Dubravka Maras.

Okupljene su zabavljali i za Domagoja zdušno pjevali osječki glazbenici Stjepan Jeršek Štef, Essekeri, Slavonske strune, Željko Lončarić Žec, Mario Roth Slavonske lole i brojni drugi.

Mladi glumci Andrea Đordani i Goran Guksić izveli su dramski dijalog, a iluzinist Saša Gerber izveo je nekoliko trikova. Najupečatljiviji nastup imao je, pak, Boris Morović, poznatiji kao hrvatski i osječki Michael Jackson u vrlo uvjerljivoj izvedbi hita "Man in the mirror".

"Svi izvođači koje smo pozvali pristali su bez problema i na tome im puno hvala. Prezadovoljan sam i izvedbom koncerta, ali i psihološkim učinkom priče-kaže nam Gordan Jerkić koji je s nekolicinom prijatelja u realizaciju svega krenuo prije mjesec i pol dana. Kako je najavio, i dalje će on, i planinarsko društvo čiji je istaknuti član, pomagati drugima u potrebi.
Sigurni smo da će i te akcije naići na pozitivan odjek kod publike. "

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Moj dom

Kuglice, lampice, anđeli, zvjezdice i sve to u trendi bojama. Božić je gotovo nezamisliv bez okićenog bora.

Predstavljamo

U sklopu ovog događanja svi postojeći Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you Osijek teretani u periodu od 02.10. do...

Celebrity

Popularna voditeljica Antonija Stupar Jurkin s 'Lifestyle' linijom doživjela ljubav na prvi pogled i što je još važnije – ljubav bez ijedne mrlje.

Putovanja

Ako niste bili u osječkoj Tvrđi, kao da niste bili u Osijeku.

Advertisement