Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Trepavice poput lutke

Nova Lancome mirisna maskara – Hypnose Doll Eyes.

Nastavno na početni uspjeh formule iz 2007. godine, u 2009. godini je trijumfirala Hypnôse Drama, maskara koja daje trepavicama volumen u ‘treptaj oka’. Zatim, u 2010., žene je oduševila Hypnôse Precious Cells, prva ikada regenerirajuća Lancôme maskara.

U 2011. godini predstavljena je maskara Hypnôse Doll Eyes. Ona crpi inspiraciju iz snova svake mlade djevojke kako bi izumio odvojene, guste, dugačke, "najlonskog sjaja’" –  trepavice poput lutke!
Zahvaljujući nevjerojatnoj četkici i novoj formuli, Hypnôse Doll Eyes je održao svoje obećanje da omogući ženama božanstveni, širom otvoreni pogled.Ikonska Lancome četkica zaštićena je patentima jer je za nju trebalo sedam godina istraživanja. Zbog neviđene formule "Fiber Shine obogaćena je najlonskim prahom koji daje trepavicama suptilan sjaj. U njoj se kombiniraju mekani, kao i tvrdi voskovi –  mekani za postizanje volumena, a tvrdi kako bi trepavicama dali zakrivljenost. "Ultrastretch" kompleks omogućava instantni efekt "produženih trepavica". Zapanjujuće!

Također, Hypnose Doll Eyes krasi nježan i suptilan te ženstven cvjetni miris što ju čini prvom mirisnom maskarom.

Poznati fotograf Mario Testino u kampanji je "uhvatio" tri manekenke – Dariju Werbowy, Arlenis Sosa i Elettra Wiedemann, koje svaka na svoj način prikazuje modernu, chic lutku iz 60-tih godina. Bezbrižnu i nestašnu.Očekivana cijena maskare je između 267 i 271 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Poklonite im nezaboravan poklon uz Lancôme.hr.  

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Savjeti i preporuke

Duge, guste trepavice i dramatičan izgled trepavica – zvuči predobro da bi bilo istinito?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.