Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
trepavice
trepavice

Beauty report

Trepavice u prvom planu

Trepavice daju punoću i dubinu pogledu, ističu sjaj očiju i čine ih većima.

Trepavice daju punoću i dubinu pogledu, ističu sjaj očiju i čine ih većima. Uz male trikove, trepavice mogu izgledati bujnije i dulje. Pritom je najvažnija maskara! Prije nanošenja maskare izbjegavajte na vjeđe i kožu oko očiju nanositi dnevnu kremu, kremu za zaštitu od sunca ili masni korektor. Ostaci masnoće sprječavaju sušenje maskare i njeno prianjanje uz trepavice. Želite li produljiti život maskare, nemojte joj dodavati ulje ili vodu. Tako uništavate njezin originalni sastav i svojstva. Odlična prva pomoć je zatvorenu tubu maskare držati nekoliko trenutaka pod mlazom vruće vode. Nastojite li četkicom pokupiti ostatke maskare tako da naglo uvlačite i izvlačite četkicu iz tube – griješite. Tako samo u ostatak proizvoda dodajete zrak, a to će ubrzati starenje i sušenje maskare.

Važna je boja

Duboki, crni i smeđi tonovi maskare najbolje povećavaju oči i pogledu daju dubinu. Želite li onu dodatnu iskru u pogledu, pomiješajte crnu maskaru s onom u boji. Najprije na korijen trepavica nanesite maskaru u boji, a potom na vrhove tamnu maskaru. Volite li ekstravaganciju, nanesite svijetloplavu maskaru na polovicu trepavica, tj. na stranu bližu unutarnjem kutu oka, a tamnoplavu maskaru na trepavice bliže vanjskom kutu oka.

Mali trikovi

 1. Sitne trepavice u kutu oka lakše ćete namazati ako dlačice na vrhu četkice malo skratite.
 2. Sačuvajte četkicu istrošene maskare, operite ju i njome četkajte i češljajte obrve i trepavice.
 3. Mrlja od maskare na gornjoj vjeđi? Prije no što se počne sušiti, uklonite ju navlaženom vatom.
 4. Mrlja od maskare na donjoj vjeđi? Nježno prislonite na mrlju komadić vate natopljen tekućim puderom. Upit će maskaru, a neće ukloniti korektor ili puder.
 5. Maskara vam se “preslikava” s donjih trepavica? Razlog može biti masni korektor, masni puder, previše duge trepavice ili – loša maskara.
Savršen proizvod primer mascara GOSH! FAKE IT! za duge i guste volumenske trepavice nudi nam poznati veganski brand GOSH kojeg ekskluzivno može samo pronaći u Muller parfumerijama. Zašto ga mnogi vizažisti vole uvjerili smo se i sami jer primer u vrlo kratko vremenu osigurava savršen pogled, a trepavice izgledaju prirodno i zavodljivo s tim da ne lijepe i ne truse trepavice. [box style=”0″] Muller nagrađuje s 3 primer mascare GOSH! Pravila su jednostavna:
 1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #trepavice
 2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
 3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Vaše nam je mišljenje važno!
Prijave primamo do 16. studenog, točno u podne. Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Dobitnice:
 1. Sanela Tomic
 2. Maja Šloser-Grgurević
 3. Josipa Ljulj
[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Pupa Milano Vamp! Maskara za veliki volumen koja je revolucionarna po svom djelovanju i formuli.

Beauty report

Za savršen make-up nužan je korektor, a najdraži su nam oni koji se savršeno slažu s puderima.

Beauty report

Ova inovativna maskara dizajnirana je za kreiranje nevjerojatno dugih i gustih trepavica s kojom postižete savršeni izgled pri svakom nanošenju.

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.