Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Ljepota

Tri znaka da je kozmetici istekao rok trajanja

Loša šminka može narušiti zdravlje kože.

Većina žena ima problema s odvajanjem od svojih kozmetičkih proizvoda. Bilo da se radi o sjenilu, rumenilu, tušu za oči ili ružu za usne rijetko tko baca svoje make up proizvode, osim ako nisu u potpunosti iskorišteni ili uništeni zbog čestog nanošenja. Osim datuma, koji vam govori rok valjanosti proizvoda za uljepšavanje, postoje još neki znakovi koji upućuju na to da bi ih trebali baciti u smeće.

Promjena teksture

Jeste li ikada koristili tekući puder koji nije više kompaktan kao što je nekada bio. Ako je puder nekada bio gladak i gust, a danas više podsjeća na neku smeđu tekućinu koja se razlijeva po vašem licu vrijeme je da ga se riješite.

Neobičan miris

Ono što je bitno ženama prilikom odabira određenog proizvoda je i njezin miris. Ako je isti tijekom korištenja postao intenzivniji i pomalo izmijenjen vašem sredstvu za uljepšavanje je istekao rok valjanosti. Ovo se posebno odnosi na sjenila i pudere u kamenu, kao i ruževe te sjajila za usne.

smnika3

Reakcija kože

Koristite li određeni proizvod već neko vrijeme i vaša koža počinje reagirati na njega svaki puta kada ga nanesete imate problem koji se zove ‘stara šminka’. Osobe s osjetljivom kožom posebno bi trebale paziti na svoju kozmetiku koja može pogoršati stanje već unutar 24 sata.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Pratite Divote Cosmetics, jer priča o njima je tek započela!

SheRULES

Traženje posla je posao. I to nimalo lagan. Pogotovo ženama, i pogotovo ženama starijima od 55 godina.

Fashion report

U suradnji s Elenom Dizdar, domaći brand De'llure predstavlja ljetnu kampanju „Golden hour“ u kojoj su zajedničkim snagama kreirali maštovitu kolekciju IT komada s...

Duh i tijelo

Emocionalna inteligencija podrazumijeva sposobnosti prepoznavanja, razumijevanja i upravljanja vlastitim emocijama te emocijama drugih polazimo li od točke poslodavca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.