Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Triptih

Osvoji prvi roman iz serijala Atlanta.

Karin Slaughter odrasla je na jugu američke savezne države Georgije i piše od malih nogu. Autorica je svjetskih uspješnica Blindsighted, Kisscut, A Faint Cold Fear, Indelible, Faithless, Skin Privilege, Fractured, Genesis i Triptih. Napisala je i crnohumorni kratki roman Martin Misunderstood, te uredila antologiju kratkih priča Like a Charm. Osim njezinih dviju priča, u toj su antologiji objavljene i priče mnogih poznatih britanskih i američkih pisaca trilera. Živi u Atlanti.Kada Michaela Ormewooda, policajca iz Atlante, pozovu na mjesto zločina u ozloglašenome naselju Grady Homes, suočava se s jednim od najbrutalnijih ubojstava u karijeri: Aleesha Monroe pronađena je na stubištu u lokvi vlastite krvi, strahovito unakažena tijela. Šokantno je to već i kao izdvojeno ubojstvo, no kada postane jasno da je to tek posljednji u seriji sličnih napada, atlantska policija u pomoć poziva GBI, a Michael je prisiljen surađivati sa specijalnim agentom Willom Trentom iz Jedinice za privođenje zločinaca, čovjekom kojega nagonski ne voli. Dvadeset četiri sata poslije, nasilje koje Michael svakodnevno viđa oko sebe eksplodira u njegovu dvorištu. Čini se da je tajanstvenost koja obavija smrt Aleeshe Monroe neraskidivo povezana s prošlošću koja ne želi ostati zakopana.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Triptih autorice Karin Slaughter.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom TRIPTIH te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koji je naziv crnohumornog romana s potpisom autorice?

Vaše prijave primamo do 18. rujna 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Knjigu je osvojila Barbara Petrović, čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

She Book Club

Priča o hrabrosti, o djeci prisiljenoj da prebrzo odrastu, razorenim obiteljima, preživljavanju i oprostu

She Book Club

Osim što predstavlja riznicu bezvremenih Oshoovih mudrosti, ova nas knjiga vodi i kroz labirinte ljudskih emocija i odnosa.

She Book Club

Ako tražite savršen poklon za svoju obitelj ili prijatelje - pridružite nam se dok vas vodimo kroz raznolik asortiman naslova nakladničke kuće Znanje i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.