Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Trodnevna modna špica u Zagrebu

Sajam mode Fashion.hr Industrija u svibnju okuplja regionalnu modnu scenu.

Treći po redu sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll održat će se od 11. do 13. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Centar metropole na tri dana preuzet će ulogu centra regionalnih modnih zbivanja, a svi modni zaljubljenici uživati će u autentičnom modnom gradu – Fashion City in the City.

Bogata ponuda modnih noviteta renomiranih modnih brandova, atraktivne kolekcije domaćih i inozemnih modnih dizajnera, kao i originalni modni proizvodi kreativaca čije vrijeme tek dolazi, samo su dio bogatog modnog sadržaja koji se očekuje u svibnju.Ljubitelji mode imat će priliku uživati i u brojnim popratnim sadržajima – kreativnim radionicama, humanitarnim akcijama, izložbi modne fotografije, modnim revijama izlagača te fashion lounge zoni."Postigli smo cilj zadan prije godinu dana. Sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll postao je prepoznatljiv i važan regionalni događaj koji okuplja najjaču kreativnu snagu u modnoj industriji. Ove godine napravili smo iskorak približivši dodatno naše izlagače i dizajnere kupcima. Zahvaljujući potpori grada Zagreba, naš modni sajam održat će se u srcu hrvatske metropole, na trgu bana Jelačića. Velika modna špica, proljetni ugođaj, puls grada, najjače dizajnerske snage Hrvatske i regije, revije na otvorenom, izložbe i kreativne radionice savršena su formula za trodnevni modni provod", izjavila je Martina Pandžić Skoko, direktorica sajma Fashion.hr Industrija.I ove godine, svoju priliku da se predstave široj javnosti dobit će mladi perspektivni dizajneri u sklopu hvaljene platforme LIFT by Perwoll koja nastavlja s inicijativom afirmacije talentiranih dizajnerskih nada i razvoja regionalne modne scene općenito.Organizatori sajma Fashion.hr Industrija powered by Perwoll najavljuju više od stotinu izlagača iz zemlje i regije, a uz bogat program i modne novitete sigurni smo da će modno proljeće u centru grada postati i zagrebačka tradicija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Zanimljivosti

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre...

Putovanja

Festival svjetla Zagreb ove će godine ponovo obasjati zagrebačke trgove, ulice, parkove i pročelja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.