Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 1

Trojica slavnih oscarovaca zvijezde su uzbudljivog i napetog psihološkog trilera ,,Male stvari“

Trojica slavnih oscarovaca, Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto, zvijezde su  uzbudljivog i napetog psihološkog trilera ,,Male stvari“, koji u četvrtak, 28. siječnja stiže u naša kina.

Trojica slavnih oscarovaca, Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto, zvijezde su  uzbudljivog i napetog psihološkog trilera ,,Male stvari“, koji u četvrtak, 28. siječnja stiže u naša kina.

Zamjenik šerifa okruga Kern, Joe Deacon (Washington) poslan je u Los Angeles zbog nečega što je trebalo biti brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umjesto toga, upliće se u potragu za ubojicom koji terorizira grad. Vodeći potragu, voditelj policijskog odjela u L.A. – u, Jim Baxter (Malek), impresioniran je Dekeovim instinktima policajaca pa ga angažira kao pomoć u istrazi.

No dok prate ubojicu, Baxter otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle ugroziti puno više od njegovog slučaja. Jared Leto glumi jezivu osobu, za koju dvojica policajaca vjeruju da je serijski ubojica – iako nema dovoljno dokaza da ga uhite na licu mjesta.

Redatelj filma je John Lee Hancock, kojeg poznajemo iz filmova “The Blind Side” koji je Sandri Bullock osigurao Oscara za najbolju žensku ulogu, “Saving Mr. Banks” filmu o Waltu Disneyu s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, te priči o nastanku McDonaldsa  “The Founder”. Sudeći po prvim reakcijama na film, ljubitelji kvalitetnih detektivskih trilera istinski će uživati.

Film u kinima možete pogledati od četvrtka, 28. siječnja, a ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili online na web stranicama prikazivača.

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

Gdje se skriva sreća?

Anja može sve

Dora Lovrić i Antonia Rajčić, dvije su djevojke, osobe s invaliditetom, koje dijele svoju ljubav prema pisanju te su zajedno otvorile Instagram profil kako...

Dizajn

Na hrvatskom Bugaboo druženju ekskluzivno su predstavljena Bugaboo Fox - ultimativna dječja kolica najnovije generacije. Inovativna, elegantna i lagana, a opet iznimno čvrsta...

Predstavljamo

Na novoj adresi Vjenceslava Richtera 4, Zagreb, može se pronaći dućan Male Stvari, koji u svojoj ponudi ima sve što treba jedan mališan.

Advertisement