Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Troškovi vjenčanja u Hrvatskoj

Cijena prosječnog vjenčanja je 80.000 kn, no taj iznos može značajno varirati.

Web portal za mladence Vjenčanje ponuda donosi rezultate najvećeg istraživanja troškova vjenčanja u Republici Hrvatskoj. Istraživanje je provedeno 2010. g. na reprezentativnom uzorku od 3650 mladenaca i 250 tvrtki..

Mladi bračni parovi imaju određen budžet za vjenčanje i dok se neki pridržavaju svojih financijskih mogućnosti, troškovi vjenčanja kod drugih parova vrlo često premašuju izvorni proračun.

Iako je cijena prosječnog vjenčanja u Hrvatskoj oko 80.000 kn, iznosi mogu značajno varirati, od 50% do 100% i više, pri odabiru vrhunskih profesionalaca i pružatelja visokokvalitetnih i skupocjenih vrsta usluga i proizvoda. S obzirom na veliki broj različitih faktora koji mogu utjecati na ukupne troškove vjenčanja, nemoguće je odrediti fiksne (100% točne) troškove. Međutim, rezultati ovog istraživanja će pomoći mnogobrojnim parovima – mladencima u planiranju budžeta za njihovo vjenčanje jer predstavljaju prosjek troškova koji se temelji na reprezentativnom uzorku.Rezultati istraživanja (troškovi vjenčanja) su prikazani kao prosječne cijene i služe kao vodič prilikom planiranja troškova vjenčanja. Cijene se temelje na prosječnoj potrošnji mladenaca u određenim gradovima kao i prosječne cijene pružatelja usluga – dobavljača.

Rezultati troškova vjenčanja
dostupni su i u PDF verziji. Ukoliko planirate vjenčanje i želite znati koliki su troškovi – kliknite OVDJE i počnite pametno planirati vaš budžet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Fashion report

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.