Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Trovačica

Osvoji roman satkan od opasnosti, spletkarenja i suptilne erotike.

Sara Poole uspješna je američka književnica i autorica bestselera New York Timesa. Njezina fascinacija renesansnom Italijom i zloglasnom obitelji Borgia urodila je s nekoliko povijesnih trilera odlično prihvaćenih od kritike i publike. Tako je njezin prvijenac Trovačica odmah postao takav bestseler da je začeo serijal o trovačici koji je postigao megapopularnost trilera Dana Browna.

Uzavrelog ljeta 1492. u vječnom gradu Rimu dogodilo se neopisivo zlo. Jezivo ubojstvo alkemičara uskomešalo je cijeli grad i zaprijetilo povratkom srednjovjekovne tame. Odlučna osvetiti smrt svojega oca, mlada i zanosna Francesca Giordano postaje trovačica na dvoru najzloglasnije obitelji svih vremena – Borgia. U vrtlogu opasnosti i intriga Francesca igra svoju igru i suočava se s nezamislivim izazovima. Lukavi i podli neprijatelji mogu joj u svakom trenutku oduzeti život, ali jedino ona sama može spasiti svoju dušu.OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Trovačica autorice Sare Poole.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom TROVAČICA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Čiju je smrt Francesca Giordano odlučila osvetiti?

Vaše prijave primamo do 4. rujna 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnica knjige je Emilija Petrović, čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

Darivanje

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

Darivanje

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.