TummyTox predstavio proizvode za povratak u stvarnost

Nakon opuštajućih ljetnih mjeseci vrijeme je za povratak u dnevnu u rutinu. Ako si i ti među onima koja si je dala oduška tijekom ljetnih mjeseci, tada ti predstavljamo 2 proizvoda koja će ti pomoći da se vratiš u stvarnost.

TummyTox linija postaje sve veći hit na Instagramu, a njegovu učinkovitost potpisuju hrvatske ljepotice poput Valentine Walme, Ivane Pajić i Erike Kraljević. Naime radi se o Tummyccino jutarnjoj kavi koja je 100 % prirodnog sastojka. Ova kava te drži budnom, sitom, ubrzava gubitak masnoća u tijelu te eliminira potrebu za slatkim.  Za razliku od ostalih sličnih proizvoda, Tummyccino djeluje puno duže i nema loše posljedice poput nervoze i drhtavice kao što ima obična kava. Njegovi učinci se mogu brže vidjeti.

Neizostavan dio beauty rutine su hit medvjedići koji vraćaju iz mrtvih! TummyTox multivitamini su toliko ukusni da dođu kao zamjena za slatkiš. Sa samo dva bombona na dan, pobrinut ćeš se da na jednostavan način u svoje tijelo uneseš sve vitamine i minerale koji su ti potrebni za zdrav i aktivan život. Također su poznati po tome što pospješuju rast kose i noktiju te koža poprima zdravi look.

View this post on Instagram

Tummyccino ☕ me održava budnom i fit, a može ti pomoći i da ostaneš sit. Snažniji imunitet i više energije mi daje, tvoj višak kilograma uz ovaj proizvod staje 😉 Takoder bez Multivitamin medvjedića 🐻 tesko bi se održao ritam, uz izvrstan okus 🍓 (meni najdraže jagode ) ima još jedan zadatak bitan 👆🏾 Zdravu kožu,kosu i nokte možeš imati svaki dan, uz 💅🏼 @tummytox.hr to više nije samo san! Oba proizvoda su 100 % prirodna 🌱 i sada dolaze u paketu! 📦 Možeš ih naručiti uz moj kod “TINAW” na netu! Dobit ćeš i 20% popusta za kupnju iznad 200 kuna, slutim da će tvoja košarica uskoro biti puna 🙌🏾 #tummytoxhr #tummyccino #multivitamin #gummiebear #hair #nails #skin #croatia

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on