Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

U proljeće kosa pojačano opada. Ova dva proizvoda brenda Ducray vratit će je u život

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je, primjerice, češljamo ili češće peremo. Naravno, dobro je odmah se uvjeriti kako je kosa koja ispada kosa na kraju svog životnog ciklusa. Dobra je vijest da, istodobno sa sezonskim ispadanjem, nova kosa već raste unutar folikule dlake i uskoro će biti vidljiva na tjemenu.

Međutim, ako je taj proces dolaska nove kose usporeniji, postoje proizvodi koji taj proces mogu ubrzati ali istovremeno djelovati i protiv opadanja postojeće kose. U to se uvjerila i naša influencerica Marina Karatović Mišura koja je francuskom brendu Ducray vjerna već više od dvije godine: „Ducray Anaphase+ šampon i Neoptide expert serum dva su proizvoda kojima mogu zahvaliti za oporavak kose koja je kronično ispadala a nosim ih čak i kad idem u frizerski salon.“

Povratak beživotne i oslabljene kose u život

Ducray linija protiv ispadanja kose namijenjena je jačanju beživotne i oslabljene kose, koja ispada. Djeluje  ciljano na problem ispadanja kose, jer pruža odgovor i na povremeno i na kronično ispadanje kose. Omogućuje i djelovanje na ispadanje kose iznutra, čime se upotpunjuje cjelokupni tretman. Pojedina će zdravstvena stanja koja uzrokuju ispadanje kose zahtijevati konzultaciju s liječnikom i liječenje odgovarajućom terapijom, no ipak postoje i određeni preparati koje će vam pomoći u tome.

Riječ je o omiljenoj liniji Ducray Neoptide koja ima dvojno djelovanje: djeluje protiv opadanja dok istovremeno utječe i na rast nove kose.  Dobra vijest je da povećava volumen i jača vlakna kose te pomaže u značajnom poboljšanju kvalitete života osoba koje pate od gubitka kose.

Rutini njege kose dodajte i Ducray Anaphase+ nadopunjujući šampon protiv ispadanja kose . Anaphase+ šampon je savršena nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose. Formula sadrži vitaminski kompleks, koji nudi osnovne hranjive sastojke nužne za rast snažne kose. Monolaurin će usporiti ispadanje kose djelujući na enzime koji su za njega naročito odgovorni. Specifična formula daje volumen, što je učinak koji se posebno očekuje kod kose sklone ispadanju.

Anaphase+ šampon savršeno je prilagođen za oslabljenu i umornu kosu vraćajući joj snagu, otpornost i strukturu dok će lakše raščešljavanje omogućiti Ducray Anaphase+ regenerator za jačanje kose.

Marininu omiljenu rutinu protiv ispadanja kose možete pogledati ovdje: https://www.instagram.com/p/C522fDnibtb/

Sve Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Ne propustite

Darivanje

Avon ULTRA COLOUR make-up kolekcija ohrabruje te da budeš sve ono što zamisliš i ona je tu da ti pruži najveću podršku u svim...

Drama Queen

Kakvo je to vrijeme došlo? Kao slobodni smo, a ništa slobodno nije.

Darivanje

Kako bismo vas poštedjeli dodatnog stresa, složili smo savršen (i ne, nije prejaka riječ) She Summer Bag.

Darivanje

Herbal Essences poziva vas i vašu kosu da uživate u luksuznom iskustvu jer nova kolekcija za njegu kose s neodoljivim mirisima hrani kosu i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.