Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Ublažite kožne probleme na prirodan način

Medelior Active, inovativna krema koja na prirodan način, specifičnim sastavom, bez kortikosteroida djeluje već nekoliko sati nakon uporabe.

Hrvatska, ali i svjetska kozmetička industrija od danas je bogatija za revolucionarnu kremu Medelior Active. Ova inovativna krema ujedno je prva ovakva krema u Hrvatskoj i široj regiji koja je specifičnog sastava, a uz to ne sadržava kortikosteroide i čije je djelovanje vidljivo već nekoliko sati nakon uporabe. Namijenjena je svim dobnim skupinama, a posebno onima koji imaju problema s kožom. Sirovine koje su korištene u proizvodnji, osim što imaju blagotvorno djelovanje na kožu, znanstveno su dokazane kao vrlo učinkovite kod ublažavanja simptoma kožnih oboljenja poput psorijaze, neurodermitisa, seboreje i sličnih.

Davor Šarić, direktor tvrtke Socium Manus koja proizvodi kremu Medelior Active, istaknuo je njezin značaj: „Osobno već desetak godina imam dijagnosticiran neurodermitis i često sam primjenjivao kortikosteroidne terapije koje su bile samo trenutno učinkovite. Ovo je prva krema takvog sastava namijenjena za osjetljivu i problematičnu kožu čiji sastojci dokazano pomažu i kod ublažavanja simptoma psorijaze i sličnih kožnih oboljenja“.

Kao što je g. Šarić istaknuo, u projekt izrade kreme bili su uključeni i stručnjaci za kozmetologiju i stručnjaci za kemiju s Kemijskog odsjeka PMF-a predvođeni prof. dr. sc. Predragom Novakom. „Nakon višegodišnjeg proučavanja analitike bioaktivnih spojeva i lijekova, krenuli smo u suradnju sa tvrtkom Socium Manus s ciljem razvoja metodologije određivanja aktivnih supstanci u kremi Medelior Active te smo zajedničkim snagama stvorili ovaj inovativan i poseban proizvod.“ – izjavio je prof. dr. sc. Novak.

Uzme li se u obzir proučavanje niza znanstvenih radova koji su obuhvaćali utjecaj prirodnih komponenti na kožne probleme i niz pokušaja proizvodnje uzoraka dok nije došlo do postignutog željenog učinka, razvoj Medelior Active kreme trajao je ukupno pet godina, a proizvod će se prodavati u ljekarnama i biljnim ljekarnama čije će adrese biti dostupne na službenim web stranicama.

Više

Savjeti stručnjaka

Roditelje se mora educirati o važnosti suradnje i kontinuiranog specijalističkog liječenja, a oboljeloj djeci kroz lik doktora superheroja otkloniti strah od odlaska liječniku, kao...

Savjeti stručnjaka

Psorijaza – jedna riječ iza koje se kriju brojni simptomi i neugodnosti.

Video box 1

Psorijaza se može javiti u bilo kojoj životnoj dobi, ali se u čak 50% bolesnika javlja prije 25. godine života.

Savjeti stručnjaka

Od psorijaze boluje oko 1-3% svjetske populacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.