Ubojstva u Jazavčevu putu

Znanje donosi prvi roman u serijalu o glavnom inspektoru Barnabyju serijala ‘Umorstva u Midsommeru. Ova napeta priča prepuna ekscentričnih likova i zastrašujućih situacija protkana sjajnim humor genijalna je zagonetka u maniri Agathe Christie.

Krimić Caroline Graham, britanske književnice samo je jedan od popularnih romana o detektivu Barnabyju koji su adaptirani u izuzetno popularnu televizijsku seriju ‘Umorstva u Midsomeru’. Caroline, koju nazivaju najboljom autoricom krimića nakon legendarne Agathe Christie je diplomirala dramaturgiju na Sveučilištu u Birminghamu, a svjetsku je slavu stekla upravo sa spomenutim serijalom romana.

Jazavčev Put dražesno je i mirno mjesto – savršeno englesko seoce. Ali ispod površine kuljaju mračne strasti. Kada je gospođica Emily Simpson, simpatična usidjelica, krenula u šetnju šumom nije znala da se iz nje neće vratiti. Slučajno je vidjela nešto što nije smjela i zbog toga je morala biti ušutkana.

caroline graham ubojstva u jazavcevu putuVećina je vjerovala da je gospođica Simpson umrla prirodnom smrću, no usprkos tome glavni inspektor detektiv Barnaby pozvan je da istraži slučaj. Uskoro na svjetlo dana počinju izlaziti brojne svađe, suparništva i skandali mještana. A nakon što se dogodi drugo jezivo ubojstvo, inspektor Barnaby shvaća da je Jazavčev Put sklonište ubojice kojega mora otkriti.

OSVOJITE KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu autorice Caroline Graham ‘Ubojstva u Jazavčevu putu’.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom UBOJSTVA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Gdje se nalazi Jazavčev put?

Vaše prijave primamo do 09. siječnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Maja Lukičić. Čestitamo!