Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Ubrzano tamnjenje? Da!

Proizvodi za ubrzano tamnjenje preporučuju se osobama koje već imaju podlogu i nisu osjetljive na sunce ili će proizvod koristiti samo za nijansiranje kože ili večernji izlazak.

Beta karoten organski je pigment, izoliran iz voća i povrća, najčešće iz korijena mrkve i odavna se koristi u pripremi kože za izlaganje sunčevim zraka. Osim što je poznat kao snažan antioksidans jer sprečava oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima koji se oslobađaju kroz izloženost štetnim UV zrakama, djelotvoran je i kod ubrzanog tamnjenja.

Proizvodi za ubrzano tamnjenje preporučuju se osobama koje već imaju podlogu i nisu osjetljive na sunce ili će proizvod koristiti samo za nijansiranje kože ili večernji izlazak.

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite

Pekmez za ubrzano tamnjenje obogaćen je prirodnim pigmentom mrkve, beta karotenom koji štiti i njeguje kožu. Ne sadrži smeđi pigment nego samo prirodnu boju mrkve (beta karoten). Može se koristiti i u kombinaciji s kremom koja ima zaštitni faktor ili samostalno, ovisi u kojem stanju vam je koža. Brzo se upija te ne ostavlja masne tragove.

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10

Lagano tonirani pekmez za preplanulu brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje, umjereno štiti kožu od UVA i UVB zraka. Pekmez sadrži blagi zaštitni faktor i ne štiti od sunčevog zračenja pri dugotrajnom izlaganju. Vrlo je jednostavan za primjenu jer se čak niti na suncu ne otopi tako da je previše tekuć i vrlo se lako razmazuje. Ostavlja ugodan miris mrkve, oraha i kakaovca.

Prije dužeg sunčanja preporučuje se nanošenje mlijeka ili ulja za zaštitu od sunca. Izbjegavajte izlaganje suncu u razdoblju od 11 do 17 sati. Prekomjerno sunčanje ozbiljno ugrožava zdravlje.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 je vaš!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #sunce
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 22. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Danijela Vidulin Sečević.

[/box]

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Olivalovi božićni setovi uvijek su izvrstan odabir, a uoči ovih blagdana predstavljena su čak tri nova seta – prave poslastice za sve zaljubljenike u...

Beauty report

Jedan od osnovnih ciljeva u Olivalu je i vrlo pomno osmišljena komunikacija o namjeni i djelovanju svakog pojedinog proizvoda

Trendovi

Matirajući fluid Smilje i  Krema za područje oko očiju Smilje namijenjeni su jednako mladim osobama koje tek počinju s njegom kože do onima zrele dobi

Savjeti i preporuke

Osim lijepih sjećanja, prekrasnih fotografija i svih užitaka koje ljeto donosi, ono ima i onu svoju drugu stranu s kojom se suočavamo nakon povratka.

Advertisement