Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
FOREO BEAR
FOREO BEAR

Beauty report

Učvrstite kožu uz najslađeg trenera

U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

Povratak u grad nakon zasluženog godišnjeg odmora može biti stresan i težak, nalik prikazu Anne Hathaway kad prvi put zakorači u svijet mode u kultnom filmu “Vrag nosi Pradu”. Službeni početak jeseni se bliži, a on često označava i vrijeme novih početaka, otkrivanje aktivnosti koje će nas zabavljati kad dani postanu kraći i i usvajanje navika koje će dobro djelovati na naše zdravlje i samopouzdanje.

Švedski beauty tech brend FOREO kao idealnog saveznika čvrste, zdrave i mladenačke kože u jesenskim danima vidi malen, ali moćan BEAR uređaj, koji će se u samo 3 minute pobrinuti da vaša koža bude čvrsta kao nikad prije.

Uz neophodnu hidrataciju i kvalitetnu njegu, mikrostrujni tretman FOREO BEAR uređaja najbolji je i najbrži način da kožu vratite u formunakon izlaganja suncu, moru i visokim temperaturama. Ovaj slatki osobni trener vježba više od 65 mišića lica i vrata, a jedinstven je po svom Anti Shock sistemu, koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Najbolji dio? U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

FOREO BEAR dostupan je na Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty prodajnim mjestima i webshopu.

Više

Beauty report

Učestalom primjenom Zeoazuki maske vlas postaje čvršća te se zaustavlja njeno ispadanje.

Savjeti i preporuke

Ako imate problema sa suhom kožom, vjerojatno i niste baš nešto previše uzbuđeni.

Darivanje

Ginza Eau de Parfum Murasaki, miris koji spaja snagu i ženstvenost u polisenzornom iskustvu, od dizajna bočice do izražaja mirisa, uz blistavu Murasaki ljubičastu...

Beauty report

Fantastične novosti iz svijeta kozmetike – na hrvatsko tržište stiže brend koji izlazi iz laboratorija poznate nam Skintegre!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.