Udobno koračajte u Novu

Za ludi provod u najdužoj noći u godini bitno se pripremiti na vrijeme. Savršena party kombinacija za novogodišnji doček ne može proći bez šljokica, blještavila i sveprisutnih perlica. U svijetu mode dovoljan je samo jedan detalj koji će upotpuniti ili promijeniti modni stajling, kao što su nakit ili recimo cipele.

Visoke pete i vječne boje poput crne, crvene i srebrne, klasičan su i uvijek dobar modni odabir.

O kakvim se god cipelama radilo, malo je nas koji vodimo računa o zdravlju naših stopala. Iako ženska figura izgleda zamamno u strmoglavim štiklama i one daju sofisticiran, elegantan i seksi izgled cijeloj pojavi, visoke pete su jedan od većih neprijatelja ženskog zdravlja.

No, ove sezone za svečane prigode dozvoljeni su i neki novi trendovi poput baršunastih materijala i izvezenih motiva koji naglašavaju luksuz cipele. Guliver baš ima jedan takav, udoban model. A predlažemo ga u bordo boji.

 

A za Doček na otvorenom…

Kako niske temperature ne bi smrznule naša stopala, iz Gulivera smo vam odabrali 5 modela čizama koja su  ovih dana na sniženju.

I sami znate dobru staru poslovicu: “ Čizma glavu čuva, šubara je kvari“ pa za novogodišnje slavlje odaberite ove savršene kožne modele.

 

GULIVER BLAGDANSKI POPUST SVIH MODELA IZ KOLEKCIJE JESEN/ZIMA 2018/2019. OD 40% DO 70% U SVIM GULIVER TRGOVINAMA I NA WEBSHOPU! POPUST TRAJE OD 10.12. DO 24.12.