Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Ugljenom do čiste kože

Osvojite Garnierov Pure Activ gel s ugljenom

Problem kod prištića je taj da treba djelovati prije nego li se uopće pojave. Kada se pora začepi, zbog pretjeranog lučenja sebuma ili zbog nečistoća, prištić se pojavljuje samo nekoliko dana kasnije.

Jedan od najboljih načina za sprečavanje prištića je održavati pore uvijek čistima! Kako bi smanjio nečistoće i prištiće te spriječio njihovo pojavljivanje, Garnier Skin Naturals lansira 2 nova proizvoda u svojoj Pure Active liniji – Pure Active Carbon gel i pliling s ugljenom.Formula u borbi protiv prištića


Njihova tehnologija obogaćena je ugljenom, poznatim po svojoj prirodnoj sposobnosti upijanja nečistoće.

Visoko upijanje: obogaćeni ugljenom, poznatim po svojim upijajućim svojstvima, čiste pore i pomažu eliminirati nečistoće i višak sebuma.

Ultra-pročišćavanje: obogaćeni salicilnom kiselinom, smanjuju nečistoće. Za pobjedu u borbi protiv prištića prije nego što se čak i pojave!

Pure Active Carbon piling i gel iznimno su učinkoviti protiv mitesera i nesavršenosti. Rezultat je manje prištića! Čudotvorni proizvodi dolaze u pakiranju od 150 ml, po cijeni od 39,90 kuna.

OSVOJI GEL I PILING

Garnier vam poklanja 1 Pure Active Carbon gel i 1 Pure Active Carbon piling protiv mitesera i nesavršenosti.

Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CARBON te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja dva sastojka sadrže gel i piling Pure Activ Carbon?

Vaše prijave primamo do 21. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Željana Marković i Ankica Ercegović. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

U želji da lice dobro očistimo, nerijetko koristimo agresivne čistače i pretjeramo s umivanjem.

Ljepota

Koliko ćete uspjeti zadržati brončani ten, prije svega ovisi o vašem tipu kože, ali i u nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da...

Savjeti i preporuke

Nakon svake depilacije isto – pojave vam se crvene točkice po dijelu tijela koji ste depilirale.

Beauty report

Uoči sedmog rođendana salona, svestranu kozmetičarku i poduzetnicu Ivu Nenadić upitali smo koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out.

Advertisement